Over de opleiding

De opleiding Stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige (SBD-CD) is gericht op het verwerven van kennis, vaardigheden en competenties zoals een een stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige nodig heeft voor het goed uitoefenen van zijn/haar functie.
 
De opleiding SBD-CD:
  • leidt op voor het diploma dat is vereist om als stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige in het kader van de Kernenergiewet te kunnen functioneren;
  • bestaat uit 12 lesdagen, 2 practicumdagen, 2 examentrainingen en een examendag;
  • wordt verzorgd door de Radschool;
  • vindt in 2020 online paats, met uitzondering van het practicum in het Radboudumc in Nijmegen en een practicum en examen bij de UTwente.
  Elke geslaagde ontvangt een landelijk erkend diploma stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige.

 

Onderwijs Scholingen SBD-CD Radiation Protection Expertise

Over de opleiding

De opleiding SBD-CD (Stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige) is gericht op het verwerven van kennis, vaardigheden en competenties die de stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige nodig heeft voor het goed uitoefenen van de functie.

lees meer

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de opleiding SBD-CD. inschrijven

Meer weten? Neem contact op

Geertje van Duijnhoven
Projectmedewerker

(06) 27 20 95 69
contact

In het kort

  • Voor academische professionals, klinisch fysici in opleiding en voor studenten van Universiteit Twente.


Programma

Let op: aangepast programma! bekijk het programma (pdf)