Onderwijs Scholingen Statistiek voor Analisten

Over de cursus

Deze interactieve cursus is bedoeld voor analisten die experimenten opzetten en resultaten verwerken en beoordelen. Gedurende drie dagdelen ga je actief aan de slag met casuïstiek, ondersteund door theorie die op de analistenpraktijk van toepassing is.

lees meer

Over de cursus

Deze interactieve cursus is bedoeld voor analisten die experimenten opzetten en resultaten verwerken en beoordelen. In de veelheid aan statistische testen is het vaak lastig de juiste test bij de betreffende vraagstelling en metingen te kiezen.

De cursus biedt een goede basis voor de statistische kennis die nodig is voor het ontwerpen en uitvoeren van (validatie)experimenten. Tevens leer je welke test het beste bij jouw type vragen en resultaten gebruikt kan worden. De cursus wordt gegeven in een computerlokaal, je oefent de theorie van het uitvoeren van statistische testen met behulp van Excel en Graphpad direct in de praktijk. Graphpad heeft als voordeel dat er tutorials en oefeningen in zitten die in de cursus naar voren komen en ook zelf geoefend kunnen worden.

De voertaal van de cursus is Engels.

Aanmelden


Locatie

Radboudumc Health Academy, lokaal 1.07

Ingang: Radboudumc Health Academy
Route: 59

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Gerard van Swietenlaan 2
6525 GB Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Gerard van Swietenlaan 2
Ga naar binnen bij: Radboudumc Health Academy
Volg route 59

In het kort

 • Deze cursus is voor analisten.

  lees meer


  Voor wie

  HBO opgeleide analisten werkzaam in de research en de diagnostiek die ervaring hebben met het verwerken van experimenten. Indien je in een organisatie werkt waar Graphpad niet gebruikt wordt kun je ook tijdens de cursus werken met Excel maar in de cursus wordt Graphpad wel als standaard gebruikt. De docent kan je ondersteunen bij extra vragen die je mogelijk hebt over het werken met Excel.

Meer weten? Neem contact op

drs. Janine Nagengast
Projectmedewerker

(06) 21 32 84 69
contact

Startdata

Inschrijven

Statistiek voor Analisten 24 september 2019

Inschrijven


 • 24 september 2019 09:00 - 24 september 2019 12:30

  RHA Gerard van Swietenlaan 2 - M742
  Gerard van Swietenlaan 2
  Nijmegen
  0243618760
  vervolgonderwijs.rha@radboudumc.nl

Wachtlijst

Extra startdata

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen

Liever een andere startdatum? Inschrijven op de wachtlijst

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen