Scholing Symposium: Dissertatie centraal!


Over het symposium

Titel: "Afhankelijk worden van zorg. Wat zorgprofessionals kunnen leren van ervaringen van patiënten". Op dit symposium zijn er reacties op de dissertatie van Archie de Ceuninck van de Cappelle en discussiëren we met elkaar en met de referenten over de betekenis van zijn bevindingen.

lees meer

Over het symposium

Op 6 maart 2017 is Archie de Ceunink van de Cappelle, geestelijk verzorger bij De Wever te Tilburg, aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht gepromoveerd op zijn dissertatie Lived Experiences of People with Recently Diagnosed Multiple Sclerosis. An Analysis Drawing on Phenomenology and Ethics of Care.

Archie’s proefschrift bevat de neerslag van onderzoek naar de betekenis van goede zorg voor mensen met een recente diagnose Multiple Sclerose (MS). Het onderzoek spitst zich toe op geleefde ervaringen van zorgrelaties die verweven zijn met het ondergaan van diagnostisch onderzoek en behandeling. Ook komt aan bod hoe MS kleuring geeft aan relaties in het privéleven en betaald werk. Lees meer op www.vgvz.nl

Bekijk hier het programma. 
 

Meer weten?

Sylvia Ebbeng
(024) 361 33 20
Managementassistente

neem contact op

In het kort

  • Na dit symposium heb je kennis genomen van het onderzoek naar patiënten met MS en inzichten opgedaan die je verder kunnen helpen bij je werk.


Aanmelden

Aanmelden kan via Sylvia Ebbeng, managementassistente: sylvia.ebbeng@radboudumc.nl


Locatie

Ingang: Hoofdingang
Route: 417

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Hoorzaal KNO
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

U kunt deze locatie ook bereiken via ingang West.
Philips van Leydenlaan 15
6525 EX Nijmegen

 

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 417 (Hoorzaal KNO)

Onderzoek en onderwijs

In ons KPV-Expertisecentrum Geestelijke Verzorging en Pastoraat is al ons onderzoek en onderwijs ondergebracht en het aanbod aan nascholing voor geestelijk verzorgers.

lees meer
inloggen