Scholing Symposium: Dissertatie centraal!


Over het symposium

Titel: "Afhankelijk worden van zorg. Wat zorgprofessionals kunnen leren van ervaringen van patiënten". Op dit symposium zijn er reacties op de dissertatie van Archie de Ceuninck van de Cappelle en discussiëren we met elkaar en met de referenten over de betekenis van zijn bevindingen.

lees meer

Over het symposium

Op 6 maart 2017 is Archie de Ceunink van de Cappelle, geestelijk verzorger bij De Wever te Tilburg, aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht gepromoveerd op zijn dissertatie Lived Experiences of People with Recently Diagnosed Multiple Sclerosis. An Analysis Drawing on Phenomenology and Ethics of Care.

Archie’s proefschrift bevat de neerslag van onderzoek naar de betekenis van goede zorg voor mensen met een recente diagnose Multiple Sclerose (MS). Het onderzoek spitst zich toe op geleefde ervaringen van zorgrelaties die verweven zijn met het ondergaan van diagnostisch onderzoek en behandeling. Ook komt aan bod hoe MS kleuring geeft aan relaties in het privéleven en betaald werk. Lees meer op www.vgvz.nl

Voor het programma: zie https://issuu.com/radboudumc/docs/minisymposium_afhankelijk_worden_va?e=28355229/53998522
 

Meer weten?

Sylvia Ebbeng
(024) 361 33 20
Managementassistente

stel een vraag

In het kort

  • Na dit symposium heb je kennis genomen van het onderzoek naar patiënten met MS en inzichten opgedaan die je verder kunnen helpen bij je werk.


Aanmelden

Aanmelden kan via Sylvia Ebbeng, managementassistente: sylvia.ebbeng@radboudumc.nlLocatie

De Wever, Tilburg - Behandelcentrum De Hazelaar, Dr. Eijgenraamstraat 3, 5042 SE Tilburg
 

Routebeschrijving


KPV-Expertise­centrum Geestelijke Verzorging en Pastoraat

In ons Expertisecentrum is al ons onderzoek en onderwijs ondergebracht en het aanbod aan nascholing voor geestelijk verzorgers.

lees meer
inloggen