Onderwijs Scholingen Teamcoaching

Over de coaching

Teamcoaching of teamleren draagt bij aan het in beweging zetten van een team en het ondersteunen bij veranderprocessen. Het concrete gedrag dat teamleden in de praktijk laten zien, staat in deze waarderende coaching centraal. We geven aandacht aan het positieve, want: al wat aandacht krijgt, groeit.

lees meer

Over de coaching

Teamgerichte aanpak

Onze coaching kenmerkt zich door een waarderende aanpak gericht op betrokkenen in alle lagen van de organisatie. Er wordt feedback en feedforward ('Wat zou je doen als de situatie zich nog een keer voordoet?') gegeven door een externe coach op concreet gedrag in de praktijk. Door kritisch te reflecteren op de onderliggende motieven van het handelen van mensen ontstaat diepgang in leren. Dit zorgt ervoor dat gedragsverandering duurzaam is.

Maatwerk

Onze teamcoaching is maatwerk. We doen een kort vooronderzoek, waarbij de coach het team op de afdeling observeert tijdens het werk. We kijken onder andere welke (groep) medewerkers een belangrijke rol kunnen spelen bij het in beweging zetten van het team. Onze aanpak is meestal zowel individueel als groepsgericht. Tijdens het traject besteden we ook aandacht aan de manier waarop jullie het proces na de coaching zelf kunnen voortzetten.

Is teamcoaching iets voor mijn team?

Als je je herkent in een van de volgende voorbeelden, kan Teamcoaching de oplossing zijn:
  • De leden van je team zijn betrokken maar werken op hun eigen eiland.
  • Je wilt weten hoe je je voorbeeldrol kunt pakken terwijl je daarnaast je collega’s stimuleert om persoonlijk leiderschap te tonen en de regie te nemen.
  • Je wilt het interprofessioneel samenwerken in je team versterken.
  • Je bent tevreden en wilt handvatten om elkaar te kunnen versterken.
  • Er zijn al verschillende bijscholingstrajecten voor het team geweest, maar het leidt nog niet tot gewenst gedrag.
Twijfel je of heb je vragen, mail of bel dan voor een vrijblijvende afspraak.

Aanmelden

Deze coaching wordt op aanvraag gegeven. Heb je interesse? Neem dan contact op.

Meer weten? Neem contact op

Senior opleider Radboudumc Health academy

06 - 11 30 18 36
contact

In het kort

  • Voor manager en medewerkers die bereid zijn om hun eigen gedrag en handelen te veranderen, met als doel om er samen beter van te worden.


  • Dit kost het

    Het uurtarief voor teamcoaching is € 87. Hoeveel uur de coaching zelf duurt is afhankelijk van de behoefte en de vraag van het team. Op basis van je vraag maken wij een passende offerte zodat je weet waar je aan toe bent.