Onderwijs Scholingen Topclass Medisch Onderwijs

Over de cursus

De Topclass geeft je tools in handen om concreet toe te passen in medisch onderwijs: ontwerpen, lesgeven en evalueren.

lees meer

Over de cursus

Vervul jij onderwijstaken, maar doe je dit meer op gevoel dan op basis van onderwijskundige principes? In de Topclass Medisch Onderwijs geven we je basiskennis over onderwijs, opleiden en leren, helpen we je met het opzetten en uitvoeren van een project waar je in deze Topclass aan werkt en dagen we je uit anders naar onderwijs te kijken. De Topclass bestaat uit modules over effect en evaluatie van onderwijs, onderwijs ontwerpen en ontwikkelen en uitvoeren van medisch onderwijs in de praktijk. De kick-off van de eerstvolgende Topclass is op 8 november 2022 en de modules beginnen in januari 2023.  

Voor wie?

Ben je aios, verpleegkundig specialist, verpleegkundige, physician assistant of een andere medische professional en verzorg je regelmatig onderwijs? Dan is deze Topclass geschikt voor jou. De Topclass is geschikt voor zorgprofessionals van binnen en buiten het Radboudumc. Met deze Topclass Medisch onderwijs geven we concreet invulling aan de top van het profiel Onderwijs voor ouderejaars aios van alle disciplines.
De Topclass gaat van start met minimaal 16 en maximaal 24 deelnemers.


Filmpje Topclass Medisch Onderwijs


Meer weten?

Solange van den Berg
Projectmedewerker

06-50187966
contactformulier

Topclass

Terug naar beginpagina Topclass terug

Locatie

De Topclass vindt plaats in het Experience Center en Studiecentrum van het Radboudumc met een werksessie in het Van der Valk Nijmegen-Lent.
  • Medewerkers
  • Intranet