Over het Radboudumc Goede doelen Radboud AYA Stichting

Over de AYA Stichting

Jongvolwassenen met kanker hebben vaak andere behoeften op het gebied van zorg en ondersteuning dan volwassenen. Daarom steunt Radboud AYA Stichting deze doelgroep zowel tijdens als na de behandeling van kanker en zowel medisch-technisch als psychosociaal.

lees meer

Over de AYA Stichting

Over de Radboud AYA Stichting

De Radboud AYA Stichting steunt jongvolwassenen (AYA’s) in de leeftijd van 18-35 jaar bij hun gevecht tegen kanker. Jaarlijks krijgen in Nederland 2.700 jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar te horen dat zij kanker hebben. Vanwege hun jonge leeftijd hebben zij vaak andere behoeften op het gebied van zorg en ondersteuning dan volwassenen. Ook roept het hebben van kanker vaak andere vragen bij hen en hun omgeving op. De Radboud AYA Stichting steunt AYA’s zowel tijdens als na de behandeling van kanker en zowel medisch-technisch als psychosociaal.

Uw financiƫle steun

Om de AYA-zorg te verbeteren zamelt de Radboud AYA Stichting geld in. Zodat wij wetenschappelijk onderzoek kunnen uitvoeren. En zodat wij tijdens opleiding en onderwijs aandacht aan leeftijdspecifieke zorg aan jongvolwassenen met kanker kunnen besteden. Met uw donatie helpt u ons hierbij en steunt u de verbeteringen van AYA-zorg. Giften of opbrengsten van acties zijn zeer welkom op bankrekeningnummer:
NL74ABNA0526575077, ten name van Radboud AYA Stichting.


ANBI-status

De Radboud AYA Stichting heeft een ANBI-status. Hierdoor is het fiscaal gunstig om een donatie te doen aan de stichting. naar de ANBI-verklaring

Polikliniek AYA

De AYA-poli is bedoeld voor adolescenten en jong volwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar die kanker hebben of hebben gehad.

lees meer