Maatregelen coronavirus

Bent u patiënt en heeft u een afspraak in het Radboudumc?

Uw afspraak
Over alle afspraken waarvoor u het Radboudumc bezoekt wordt van te voren contact met u opgenomen. Het kan zijn dat uw afspraak, onderzoek of behandeling wordt verplaatst of niet doorgaat. Mogelijk wordt uw afspraak omgezet naar een telefonische afspraak of videogesprek. Daarover informeren wij u telefonisch of via mijnRadboud.

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis? U mag maximaal 1 begeleider meenemen. U en uw begeleider mogen geen luchtwegklachten hebben, zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.

Operaties
Om ons goed voor te bereiden en zoveel mogelijk bedden vrij te maken voor corona-patiënten stellen we geplande operaties zoveel mogelijk uit. Ook kijken we naar een goede verdeling en beschikbaarheid van zorgmedewerkers. 

Acute zorg
U kunt voor acute zorg nog steeds terecht in het Radboudumc.

Komt u naar het Radboudumc als bezoeker?

  • ​Als u koorts en/of griep heeft en/of verkouden bent, vragen wij u om niet op bezoek te komen bij patiënten die opgenomen zijn in het Radboudumc.
  • Patiënten mogen per dag 1 bezoeker ontvangen. Overleg daarom met uw naaste wie er op een bepaalde dag op bezoek mag komen.

Maatregelen bij de ingangen

In verband met het coronavirus beperken wij het aantal ingangen voor patiënten en bezoekers. U kunt alleen gebruik maken van de volgende ingangen:
  • De hoofdingang, gelegen aan het Geert Grooteplein Zuid 10
  • Ingang Oost, gelegen aan de Reinier Postlaan 4
  • Ingang West, gelegen aan de Philips van Leydenlaan 15
  • De ingang apotheek/polikliniek Interne Geneeskunde, gelegen aan het Geert Grooteplein Zuid 8
Patiënten die komen voor een afspraak bij Radiotherapie of voor dialyse hebben een eigen ingang. Deze blijven alleen voor hen open. De ingang Vrouw & Kind blijft alleen open voor vrouwen die acute verloskundige zorg nodig hebben.

Er staan medewerkers bij de ingangen om u te wijzen op onze maatregelen. Of om vragen te stellen over uw gezondheid. Dat doen we om uzelf, onze patiënten en onze medewerkers te beschermen. 

Vragen?


Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Maatregelen coronavirus

Over alle afspraken waarvoor u het Radboucumc bezoekt wordt van te voren contact met u opgenomen. Het kan zijn dat uw afspraak, onderzoek of behandeling wordt verplaatst of geannuleerd, of wordt omgezet naar een telefonische afspraak of videogesprek. Wij informeren u telefonisch of via mijnRadboud.

lees meer

Contact

Ons algemene telefoonnummer is (024) 361 11 11. Bekijk onze andere contactmogelijkheden.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer

Voor­zieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Rechten en plichten

Uw belangrijkste rechten en plichten als patiënt zijn vastgelegd in wetten, onder andere in de Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

lees meer

Uitgelicht


Project Coronavirus (SARS-CoV-2)

Vanwege de uitbraak van het coronavirus (SARS-CoV-2) neemt het Radboudumc extra voorzorgsmaatregelen.

lees meer

Stop het coronavirus jebentnodig.nl

We werken samen met zorgprofessionals, onderzoekers en technici de klok rond aan oplossingen tegen corona. We kunnen uw hulp gebruiken voor een aantal urgente projecten zoals mondkapjes, beademingsapparatuur en wetenschappelijk onderzoek. naar jebentnodig.nl

Waalbrug Verkeershinder

De Waalbrug in Nijmegen wordt gerenoveerd. Daardoor is in beide richtingen maar 1 rijstrook beschikbaar. Hierdoor ontstaat verkeershinder. Rijdt u over de Waalbrug? Bereid uw reis goed voor en plan extra tijd in voor eventuele vertraging. website Rijkswaterstaat

Amalia kinder­ziekenhuis

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Jaarlijks behandelen wij ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

lees meer

Dekkerswald

Het Radboudumc Dekkerswald ligt op een bosrijk terrein in Groesbeek, net iets buiten Nijmegen. Op deze locatie verlenen verschillende specialismen van het Radboudumc hun patiëntenzorg.

lees meer

Centrum voor Oncologie

Het Radboudumc Centrum voor Oncologie biedt iedere patiënt met kanker optimale, innovatieve zorg, afgestemd op zijn of haar behoeften.

lees meer