Innovatie vereist samenwerking

Onze missie is het hebben van significante impact op gezondheidszorg. We streven ernaar pioniers te zijn in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst.

 

lees meer

Wat we doen


E-mailalert instellen

Het instellen van je e-mailalert is gelukt.
Er is iets misgegaan
Er is iets misgegaan bij het opvragen van deze pagina
  • Wilt u e-mail updates ontvangen?

    Selecteer hier hoe vaak je e-mailalerts wil ontvangen.


Onze Innovaties

Wat is er al gedaan bij het Radboudumc? Hier vind je een greep uit onze innovaties lees meer

Nieuws en verhalen uit het Radboudumc

lees meer

Innovatie vereist samenwerking

Radboudumc is one of the leading university medical centers in Europe. What brought us to this point is a heavy emphasis on person-oriented care, combined with a range of superb medical professionals and researchers that continuously apply their academic and innovative vigor to advance our care even further lees meer

Innovatie vereist samenwerking

Radboudumc is een van de toonaangevende universitaire medische centra in Europa.

Onze missie is het hebben van significante impact op gezondheidszorg. We streven ernaar pioniers te zijn in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Om de beste zorg te kunnen leveren, nu en aan de generaties die nog komen, zoeken wij partners die met ons deze missie willen aangaan. Tijdens dit avontuur willen we samenwerken met partners uit het bedrijfsleven en de overheid. Partners die dezelfde toewijding hebben als wij, en zichzelf en hun partners houden aan de hoogste standaarden en de ethisch gedragsregels.

Onze uitstekende medische experts en onderzoekers combineren voortdurend hun academische en innovatieve krachten met een focus op persoonsgerichte zorg en impact op gezondheidszorg. Hiermee streven we naar het nog verder verbeteren van gezondheid en de gezondheidszorg.

We kunnen dit niet alleen. Om de enorme uitdagingen waar de wereldwijde samenleving voor staat op te lossen en te profiteren van hedendaagse mogelijkheden als kunstmatige intelligentie, gepersonaliseerde geneeskunde en meer, zijn we altijd op zoek naar partners.

We zijn vastbesloten om onze innovaties met de wereld te delen, zodat meer mensen en generaties na ons ervan kunnen profiteren.

Laten we de innovatie versnellen: word onze partner!


E-mail alert

  • Mijn favorieten

    Mijn favorieten bewerken

    Toevoegen
BE