

Coronavirus en het Radboudumc
Veel van de geplande poliklinische afspraken en behandelingen gaan door. Soms ook telefonisch of in een videogesprek. Helaas moeten we sommige geplande opnames uitstellen. Wij nemen zelf contact met u op als dit voor u geldt. U kunt voor spoedgevallen altijd bij ons terecht.
lees meerHeeft u vragen of maakt u zich zorgen?
Heeft u vragen over uw eigen medische situatie in relatie tot het coronavirus? Neem dan contact op met uw behandelaar. Verandert uw situatie of maakt u zich zorgen? Neem dan ook contact met ons op.
lees meerHeeft u vragen of maakt u zich zorgen?
Vragen voor het Radboudumc
Heeft u een vraag over uw eigen medische situatie in relatie tot het coronavirus? Neem dan contact op met uw eigen behandelaar. Verandert uw situatie of maakt u zich zorgen? Neem dan ook contact met ons op.
Algemene vragen
Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Kijk u dan op de website van het RIVM. Hier vindt u algemene informatie over het coronavirus en wat u moet doen bij klachten. Ook vindt u daar het antwoord op veelgestelde vragen. U kunt ook het landelijke informatienummer bellen op: 0800 – 1351.
Eenvoudige uitleg over corona
Voor mensen die moeite hebben met taal zijn er speciale websites over het coronavirus. Op de website Steffie worden de maatregelen en adviezen uitgelegd in makkelijke taal met plaatjes. Op de website Pharos vind je informatie over corona in eenvoudige taal en in veel andere talen, zoals Engels, Pools, Arabisch en Turks.
Heeft u klachten? Laat u testen!
Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en geur? Dan kunt u zich laten testen op het coronavirus. Bel voor een afspraak met 0800-1202 (alleen voor mensen vanaf 12 jaar). Kijk voor meer informatie op de website van het Rijksoverheid.
Mondkapje verplicht
In het Radboudumc is het dragen van een medisch mondkapje verplicht. Dit geldt voor medewerkers maar ook voor patiënten, hun begeleiders en bezoekers. Bij de ingang krijgt u een medisch mondkapje. Houdt dit masker op tot u het ziekenhuis heeft verlaten.COVID-19-vaccinatie
Op deze pagina leest u het laatste nieuws over het vaccineren tegen het coronavirus. Ook vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over het vaccineren van patiënten met een medisch hoog risico.
lees meerLocatie vaccinatie hoogrisico-patiënten
De vaccinatie vindt plaats in de Tuinzaal. Deze is te bereiken via een aparte buiteningang. Het adres is René Descartesdreef 7, 6525 GL Nijmegen.
routebeschrijvingLocatie vaccinatie hoogrisico-patiënten
- Sla vanaf de Philips van Leydenlaan af naar de René Descartesdreef, dit is de straat tussen het Tandheelkundegebouw en Dermatologie.
- Rijd rechtdoor, de slagboom die u tegenkomt opent automatisch.
- Na de slagbomen kunt u links parkeren op de parkeerplaats Parkeren Vaccinatie. Als u geen parkeerwacht aantreft, belt u via de intercom aan voor het openen van de slagboom.
- Vervolgens loopt u via de aangegeven route naar de ingang van de Tuinzaal. De afstand van de parkeerplaats naar de Tuinzaal is 400 meter. Er is ook een shuttle beschikbaar die u vanaf de parkeerplaats naar de Tuinzaal kan brengen. Denkt u bij het gebruik van de shuttle aan een mondkapje en 1,5 meter afstand houden.

Met corona in het Radboudumc
Als u opgenomen wordt in ons ziekenhuis met klachten van het coronavirus krijgt u een coronatest. Afhankelijk van uw gezondheidstoestand verblijft u op onze Acute Opname Afdeling, COVID-verpleegafdeling of Intensive Care.
lees meerMaatregelen in het Radboudumc
Heeft u een afspraak op de polikliniek?
Lees hieronder welke situatie voor u van toepassing is.
-
Veel van de geplande afspraken gaan door. Soms ook telefonisch of in een videogesprek. Ook behandelingen zonder opname gaan in principe door. U kunt voor spoedgevallen altijd terecht in het Radboudumc.
Gezondsheidscheck
Voorafgaand aan uw afspraak, behandeling of opname nemen we contact met u op om te vragen naar uw gezondheid. U vult deze vragenlijst (indien mogelijk) van te voren in via mijnRadboud. Als u de vragenlijst niet heeft ingevuld wordt u gebeld om de vragen te beantwoorden. Heeft u geen mijnRadboud en bent u niet gebeld, dan vult u de vragenlijst bij de ingang in. Wij vragen u daarover open en eerlijk te zijn.
Voorkom volle wachtruimtes
We verzoeken u om zo kort mogelijk voor uw afspraak naar het ziekenhuis te komen, zodat de wachtruimte zo min mogelijk wordt bezet.
Kom alleen naar het ziekenhuis
Om te zorgen dat het niet te druk is in het ziekenhuis en iedereen 1,5 meter afstand kan houden, is het helaas niet mogelijk om een begeleider mee te nemen in het ziekenhuis. Alleen als het voor u noodzakelijk is dat een begeleider meegaat of als dit met uw zorgverlener is afgesproken mag u maximaal één begeleider (zonder klachten) meenemen. Daarnaast zijn er de volgende uitzonderingen:
- Patiënten die komen voor een bevalling mogen twee begeleiders meenemen.
- Kinderen en jongeren tot 18 jaar die een afspraak hebben op de polikliniek mogen twee ouders meenemen.
- (Kwetsbare) ouderen die een afspraak hebben op de polikliniek mogen hun partner én een kind/mantelzorger meenemen.
Wij begrijpen dat dit een hele ingrijpende maatregel is. Wij doen dit om uzelf, onze patiënten en medewerkers nog beter te beschermen. Hoe minder mensen het Radboudumc bezoeken, hoe kleiner de kans is dat patiënten en bezoekers het virus aan elkaar doorgeven. Om uw naaste toch te betrekken bij uw bezoek bieden we u de volgende alternatieven:
- U kunt als patiënt een voor u belangrijke naaste ook telefonisch betrekken bij een afspraak. Het is altijd toegestaan om uw partner, familielid of een vriend(in) te bellen en op de luidspreker te zetten tijdens uw afspraak. Zo kan uw naasten meeluisteren en ook iets zeggen of vragen.
- Als u wilt kunt u het gesprek opnemen met uw mobiele telefoon, zodat u dit later samen kunt terugluisteren.
- U kunt ook uw zorgverlener vragen om een geluidsopname van het gesprek te maken.
Als u wel met een begeleider mag komen, vult uw begeleider een eigen vragenlijst in bij de ingang.
-
Als uw arts of behandelaar vindt dat een bezoek aan het Radboudumc niet noodzakelijk is voor uw afspraak, zetten we uw afspraak om naar een telefonische afspraak of een videogesprek. Op deze manier blijven we het aantal patiënten en bezoekers aan het Radboudumc beperken, waardoor de kans kleiner is dat zij het virus aan elkaar doorgeven.
Uitnodiging via mijnRadboud
De uitnodiging voor deze telefonische of digitale afspraak ontvangt u telefonisch of via mijnRadboud. Meer informatie over het videogesprek.
-
Als uw arts of behandelaar vindt dat uw afspraak kan worden uitgesteld naar een later moment, ontvangt u hierover bericht. Dit kan zijn via de telefoon, via mijnRadboud of per post als u dat gewend bent. We begrijpen dat dit voor u niet fijn is en dat ook u recht heeft op zorg. Maar zolang we niet alle geplande afspraken en behandelingen door kunnen laten gaan, moeten we patiënten met een urgentere zorgvraag voorrang geven.
U hoeft niet bang te zijn dat wij u vergeten. Als uw arts of behandelaar bepaalt dat uw afspraak weer kan doorgaan, dan ontvangt u hierover vanzelf bericht, telefonisch of via mijnRadboud. U hoeft ons niet te bellen. Als uw medische situatie verandert, neemt u dan wel contact met ons op.
Wordt u opgenomen in het ziekenhuis?
Helaas moeten we sommige geplande opnames uitstellen. Dit kan betekenen dat u langer moet wachten op de uitnodiging voor uw opname of operatie. We zijn ons ervan bewust dat uitstel van opname heel ingrijpend kan zijn voor u en uw naasten, maar vragen hiervoor toch uw begrip. Ook in het contact met onze medewerkers, zowel in het ziekenhuis als aan de telefoon.
Komt u naar het ziekenhuis voor een opname? Dan mag u op de opnamedag één begeleider meenemen. Tijdens de opname is per patiënt maximaal één bezoeker per dag toegestaan. Daarnaast zijn er de volgende uitzonderingen:
- Patiënten die komen voor een bevalling mogen twee begeleiders meenemen.
- Kinderen en jongeren tot 18 jaar die een afspraak hebben op de polikliniek mogen twee ouders meenemen.
- (Kwetsbare) ouderen die een afspraak hebben op de polikliniek mogen hun partner én een kind/mantelzorger meenemen.
Bezoekers/begeleiders met klachten mogen helaas niet naar binnen.
Gezondheidscheck
Ook als u opgenomen stellen wij u vooraf enkele vragen over uw gezondheid.
Bent u bezoeker of begeleider van een patiënt?
Om te zorgen dat het niet te druk is in het ziekenhuis en iedereen 1,5 meter afstand kan houden, zijn bezoekers en begeleiders slechts beperkt welkom. We begrijpen dat dit een heel ingrijpende maatregel is. Wij doen dit om uzelf, onze patiënten en medewerkers nog beter te beschermen. Hoe minder mensen het Radboudumc bezoeken, hoe kleiner de kans is dat patiënten en bezoekers het virus aan elkaar doorgeven.
Uiteraard zijn er situaties waarin we bezoekers of begeleiders wél toestaan. Bekijk hieronder welke situatie op u van toepassing is.
-
Patiënten mogen per dag één bezoeker ontvangen. Overleg daarom met uw naasten wie er op een bepaalde dag op bezoek kan komen. Deze maatregel geldt voor het hele terrein van het ziekenhuis, ook buiten is maximaal één bezoeker per dag toegestaan.
Uitzonderingen:
- Patiënten die mogelijk komen te overlijden mogen twee bezoekers ontvangen.
- Opgenomen zwangeren mogen bezoek ontvangen van hun kinderen, maximaal één kind tegelijk met een begeleider
- Opgenomen kinderen en jongeren tot 18 jaar mogen beide ouders tegelijk ontvangen of één ouder met één broertje/zusje.
- Opgenomen (kwetsbare) ouderen mogen hun partner én een kind/mantelzorger ontvangen.
- Op de IC zijn twee bezoekers per patiënt toegestaan.
Gezondsheidscheck
Bij de ingangen staan medewerkers om u vragen te stellen over uw gezondheid. Wij vragen u daarover open en eerlijk te zijn.
-
Om te zorgen dat het niet te druk is in het ziekenhuis en iedereen 1,5 meter afstand kan houden, kunnen patiënten helaas geen begeleider meenemen in het ziekenhuis. Alleen als het voor hen noodzakelijk is dat een begeleider meegaat of als dit met de zorgverlener is afgesproken mag er maximaal één begeleider (zonder klachten) mee.
Uitzonderingen:
- Patiënten die komen voor een bevalling mogen twee begeleiders meenemen.
- Kinderen en jongeren tot 18 jaar die een afspraak hebben op de polikliniek mogen twee ouders meenemen.
- (Kwetsbare) ouderen die een afspraak hebben op de polikliniek mogen hun partner én een kind/mantelzorger meenemen.
Gezondsheidscheck
Bij de ingangen staan medewerkers om u vragen te stellen over uw gezondheid. Wij vragen u daarover open en eerlijk te zijn.
Wachtruimte voor begeleiders
Deze maatregelen kunnen betekenen dat u als begeleider buiten het ziekenhuis moet wachten nadat u uw naaste heeft afgezet. Als dit om wat voor reden dan ook voor u problematisch is, kunt u gebruik maken van de ‘wachtruimte voor begeleiders’. Daar zijn ook toiletten aanwezig. Vraagt u ernaar bij de hoofdingang.
-
Wij begrijpen dat weigeren van bezoekers en begeleiders een ingrijpende maatregel is. Zowel voor onze patiënten als voor hun naasten. Samen met u zoeken we waar dat mogelijk is naar alternatieven.
Bij afspraken
- U kunt als patiënt een voor u belangrijke naaste ook telefonisch betrekken bij een afspraak. Het is altijd toegestaan om uw partner, familielid of een vriend(in) te bellen en op de luidspreker te zetten tijdens uw afspraak. Zo kan uw naasten meeluisteren en ook iets zeggen of vragen.
- Als u wilt kunt u het gesprek opnemen met uw mobiele telefoon, zodat u dit later samen kunt terugluisteren.
- U kunt ook uw zorgverlener vragen om een geluidsopname van het gesprek te maken.
Bij opnames
- Op elke afdeling is een tablet beschikbaar. Heeft u zelf geen mobiele telefoon of tablet, dan kunt u deze gebruiken om met uw naasten in contact te blijven. Onze medewerkers helpen u graag.
Mondkapje verplicht in het Radboudumc
Alle patiënten, begeleiders en bezoekers vanaf 13 jaar zijn verplicht om een medisch mondkapje te dragen in de publieke binnenruimtes van het Radboudumc. Het gaat om ruimtes die vrij toegankelijk zijn voor patiënten en bezoekers, zoals de gangen, liften, trappenhuizen, toiletruimtes, wachtruimtes en restaurants. U krijgt zo'n mondkapje bij de ingang. Houdt dit masker op tot u het ziekenhuis heeft verlaten.
Zonder mondkapje heeft u als patiënt geen toegang, tenzij u vanwege uw beperking of ziekte geen mondkapje kunt dragen. Begeleiders en bezoekers hebben zonder mondkapje geen toegang.
Gaat u op bezoek bij een patiënt, dan houdt u in de kamer het mondkapje op. Dit geldt niet alleen op een meerpersoonskamer maar ook op een eenpersoonskamer. Alleen wanneer er sprake is van ‘rooming in’ van een ouder/verzorger of partner op een eenpersoonskamer, mag u in de kamer het mondkapje afdoen. Dit is bijvoorbeeld als een ouder bij een kind op de kamer verblijft tijdens een opname of als een partner aanwezig is tijdens de bevalling.
Het is belangrijk dat u uw mondkapje op de juiste manier op- en afzet om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bekijk de Nederlands- of Engelstalige instructie over hoe een mondkapje op een correcte manier gedragen en afgedaan kan worden.
Dagpas voor uw afspraak
Als u naar ons ziekenhuis komt, stellen wij u vooraf een aantal vragen over uw gezondheid. Wij vragen u open en eerlijk te zijn over uw klachten. Ook als u gevaccineerd bent tegen corona is het nodig om deze vragen te beantwoorden.
Beantwoordt u alle vragen met nee, dan ontvangt u een groene dagpas met dagstempel. Deze laat u zien bij de polikliniek of afdeling van uw afspraak. Beantwoordt u één of meer vragen met ja, dan ontvangt u een mondneusmasker en een oranje dagpas met dagstempel. De dagpas laat u zien bij de polikliniek of de afdeling van uw afspraak.
Bezoekers of begeleiders die één of meer vragen met ja beantwoorden, kunnen helaas niet naar binnen.
Hoe ontvang ik een dagpas?
Bent u zelf patiënt in het Radboudumc? Dan zijn er verschillende manieren waarop u een dagpas kunt ontvangen:
- Vooraf via mijnRadboud: na het versturen van de vragenlijst vindt u de (digitale) dagpas in mijnRadboud in het menu onder de knop Informatie. Laat de pas op uw mobiele telefoon (of geprint) zien bij de ingang. Maakt u gebruik van de hoofdingang, dan kunt u kiezen voor de rij Toegang met dagpas.
- Vooraf telefonisch: als u de vragenlijst niet via mijnRadboud heeft ingevuld, wordt u gebeld om de vragen te beantwoorden.
- Als u mijnRadboud heeft, vindt u de (digitale) dagpas in mijnRadboud in het menu onder de knop Informatie. Laat de dagpas op uw mobiele telefoon (of geprint) zien bij de ingang. Maakt u gebruik van de hoofdingang, dan kunt u kiezen voor de rij Toegang met dagpas.
- Als u geen mijnRadboud kunt u deze bij de ingang opvragen. Geef daar aan dat u bent gebeld, zodat onze medewerkers uw dagpas in de computer kunnen opzoeken.
- Bij de ingang: als u niet bent gebeld, beantwoordt u de vragen bij de ingang. U ontvangt daar een dagpas.
Dagpas bezoekers en begeleiders
Bezoekers en begeleiders hebben ook een dagpas nodig. Ook voor u zijn er verschillende manieren waarop u een dagpas kunt ontvangen:
- Voorafgaand aan uw bezoek via de webstie: U vult de online vragenlijst in. We verzoeken u om de vragenlijst kort voor uw bezoek in te vullen, maximaal 1 dag van tevoren. Na het versturen van uw antwoorden vindt u de (digitale) dagpas in uw mail. Laat deze mail op uw mobiele telefoon (of geprint) zien bij de ingang. Maakt u gebruik van de hoofdingang, dan kunt u kiezen voor de rij Toegang met dagpas.
- Bij de ingang: u beantwoordt de vragen over uw gezondheid en ontvangt daar een dagpas.
Bezoekers of begeleiders die één of meer vragen met ja beantwoorden, kunnen helaas niet naar binnen. Bent u naaste van een opgenomen coronapatiënt, maar bent u zelf klachtenvrij? Dan is bezoek wel mogelijk.
Komt u voor de eerste keer naar het Radboudumc?
Komt u voor de eerste keer, dan kunt u zich als nieuwe patiënt inschrijven bij de inschrijfbalie. Daar worden ook de vragen over uw gezondheid gesteld en ontvangt u een dagpas.
Vragen voor patiënten, bezoekers en begeleiders
-
Heeft uzelf of uw huisgenoot/partner COVID-19 (coronavirus) of een verdenking hierop?
-
Bent u in de afgelopen tien dagen geïnformeerd over de besmetting van een ander met wie u in contact was (via het bron- en contactonderzoek van de GGD of via de Corona Melder app)?
-
Verbleef of woonde u de afgelopen 10 dagen in een oranje of rood risicogebied buiten Nederland (volgens de criteria van de Rijksoverheid) waarvoor in Nederland (thuis)quarantaine geldt?
Had u in de afgelopen twee dagen:
-
Hoestklachten, meer dan normaal voor u is?
-
Een temperatuur hoger dan 38°C? Of bij gebruik van een koortsremmer zoals paracetamol hoger dan 37,5 °C?
-
Meer kortademigheid dan normaal voor u is, in rust of bij lichte inspanning?
-
Nieuwe of toegenomen griepachtige klachten zoals spierpijn, keelpijn, hoofdpijn, extreme vermoeidheid, pijn achter de ogen?
-
Nieuwe of toegenomen klachten van neusverkoudheid?
-
Nieuwe of onverklaarde klachten van verlies van smaak en/of reuk?
-
Last van onverklaarde diarree?
Avondklok voor patiënten of bezoekers
Vanaf zaterdag 23 januari geldt tussen 21.00 uur 's avonds en 4.30 uur 's nachts een avondklok. Hier kunt u lezen wat dit voor u als patiënt of bezoeker van het ziekenhuis betekent.
-
Als u met spoed zorg nodig heeft, mag u gewoon naar buiten om naar een huisartsenpost of ziekenhuis te gaan. In noodsituaties heeft u hiervoor ook geen formulier nodig.
Naar huis na spoedzorg
Gaat u uw spoedbezoek aan het ziekenhuis weer naar huis, dan heeft u wel het forumlier 'Eigen verklaring avondklok' nodig. We begrijpen dat u dit in spoedsituaties niet zelf op zak heeft. U kunt een exemplaar vragen op de afdeling waar u voor spoedzorg bent behandeld. U vult de verklaring zelf in voor uw vertrek naar huis.
-
Op een beperkt aantal afdelingen kunt u ook in de avonduren terecht. Soms is dat voor onderzoek of behandeling, soms voor deelname aan een trial. Als deze afspraken redelijkerwijs niet op een ander tijdstip gepland kunnen worden, vallen deze afspraken binnen de uitzonderingsregel. U moet hiervoor wel de volgende documenten op zak hebben:
- Het formulier 'Eigen verklaring avondklok'. U vult dit formulier zelf in voor vertrek naar het ziekenhuis.
- De afspraakbevestiging van uw afspraak.
-
De avondklok geldt ook voor patiënten die zijn opgenomen. U mag tussen 21.00 uur 's avonds en 4.30 uur 's nachts niet buiten zijn. Ook niet op het terrein van het Radboudumc.
-
De avondklok geldt ook voor bezoekers van patiënten die zijn opgenomen in het Radboudumc. Vertrek tijdig zodat u zeker voor 21.00 uur 's avonds weer thuis bent, ook als u volgens de bezoektijden van de afdeling langer zou mogen blijven.
-
Er zijn situaties denkbaar waarin u met spoed uw dierbare in het ziekenhuis wil bezoeken. Bijvoorbeeld in het geval van aanstaand overlijden. Ook deze situaties vallen onder de uitzonderingsregel.
- Gebruik hiervoor het formulier 'Eigen verklaring avondklok'. U vult dit formulier zelf in voor uw vertrek naar het ziekenhuis.
- U heeft geen extra verklaring van het Radboudumc nodig.
Aangepaste ingangen, looproutes en voorzieningen
Het Radboudumc heeft verschillende maatregelen genomen voor de veiligheid en de gezondheid van patiënten, bezoekers en medewerkers.
Er zijn minder ingangen open
In verband met het coronavirus beperken wij het aantal ingangen voor patiënten en bezoekers. U kunt alleen gebruik maken van de volgende ingangen:
- Hoofdingang, gelegen aan het Geert Grooteplein Zuid 10
- Ingang oost, gelegen aan de Reinier Postlaan 4
- Ingang west, gelegen aan de Philips van Leydenlaan 15
- Ingang apotheek/polikliniek Interne Geneeskunde, gelegen aan het Geert Grooteplein Zuid 8
Patiënten die komen voor een afspraak bij Radiotherapie of voor dialyse hebben een eigen ingang. Deze blijven alleen voor hen open. De ingang vrouw & kind blijft alleen open voor vrouwen die acute verloskundige zorg nodig hebben.
Er is een controlepost bij de ingangen
Elke dag staan er medewerkers bij de ingangen om u (en uw eventuele begeleider) vragen te stellen over uw gezondheid. U toont de ingevulde vragenlijst over uw gezondheid aan de medewerkers bij de ingang of u vult de vragenlijst bij de ingang in.
Er zijn looproutes aangegeven in het gebouw
In het ziekenhuis worden de ingangen en uitgangen zoveel mogelijk van elkaar gescheiden. Met pijlen wordt de looprichting aangegeven, waarbij zoveel mogelijk eenrichtingswegen worden uitgezet.
De wachtruimtes zijn aangepast
De wachtruimtes zijn ingericht met minder stoelen, zodat er anderhalve meter afstand kan worden gehouden van elkaar. In de wachtruimtes kunnen de koffieautomaten helaas niet worden gebruikt. Het (losse) speelgoed en de tijdschriften in de wachtruimtes zijn niet beschikbaar. Wel is het mogelijk om zelf speelgoed en tijdschriften mee te nemen voor eigen gebruik. We verzoeken u om deze ook weer mee naar huis te nemen en niet achter te laten. Via de schermen in de wachtruimtes wordt u verder geïnformeerd over de maatregelen. Ook zijn medewerkers aanwezig in de wachtruimtes om u te informeren en vragen te beantwoorden.
Restaurant en koffiecorners
De coronamaatregelen hebben ook consequenties voor de horeca van het Radboudumc. Er zijn verschillende mogelijkheden om eten & drinken af te halen. Meer informatie over onze restaurants en koffiecorners.
Parkeren en betalen
Op dit moment is het alleen mogelijk om voor het parkeren met uw pinpas te betalen en niet met contact geld.

Corona in cijfers 20 april 2021
In het Radboudumc zijn op dit moment:
- 47 bewezen COVID-patiënten (waarvan 23 op de IC)
- 19 patiënten met COVID-verdenking (waarvan 0 op de IC)

Samen stoppen we het coronavirus!
Het Radboud Fonds steunt onderzoekers die de klok rond werken om het coronavirus te begrijpen, en zo betere bescherming en medicatie te ontwikkelen. Draag ook bij aan onderzoek en innovatieve oplossingen via de actie “samen stoppen we het coronavirus!”. Doneer nuFlexpool Hoe meldt u zich aan?
We komen graag in contact met (oud-)zorgprofessionals die kunnen bijspringen in de patiëntenzorg rondom COVID-19.
lees meerFlexpool Hoe meldt u zich aan?
We komen graag in contact met zorgprofessionals die kunnen bijspringen in de patiëntenzorg rondom COVID-19. Tijdens de eerste golf hebben reeds veel mensen zich ingeschreven. Heeft u dit al een keer gedaan, dan hoeft u zich uiteraard niet opnieuw aan te melden via dit formulier. Heeft u zich tijdens de eerste golf niet ingeschreven en wilt u zich graag aanbieden als (oud-)zorgprofessional voor ons ziekenhuis, laat dan uw gegevens achter.
Aanmeldingen laten we centraal verlopen, zodat we het overzicht krijgen en houden over vraag en aanbod. Het gaat om inzetbaarheid in een rol waarbij u zich bekwaam voelt. Daadwerkelijke inzet gaat uiteraard altijd in afstemming met u.
Hoe het werkt
Inschrijven kan via de onderstaande link van de functie waarvoor u zich aanbiedt en waarvoor u bevoegd bent. We willen u vragen om u voor maximaal één functie in te schrijven.
- Poli assistent
- Prikpoli assistent
- Verpleegassistent
- Verpleegkundige met BIG
- Verpleegkundige zonder BIG
Het FLEXbureau van het Radboudumc regelt de extra inzet van medewerkers voor alle functies in het Radboudumc. Na inschrijving kunt u dus door een medewerker van het FLEXbureau worden benaderd. Of en wanneer dat zal gebeuren hangt van de situatie af. U beslist uiteraard zélf of het aangeboden werk bij u past.
Heeft u vragen, neem contact op met flexbureau@radboudumc.nl.

Deelnemen aan lopende onderzoeken
Bekijk hier de lopende onderzoeken waar we nog deelnemers voor zoeken.