Projecten Coronavirus COVID-19-vaccinatie-1

COVID-19-vaccinatie

Op deze pagina vindt u informatie en nieuwsberichten over het vaccineren tegen het coronavirus.

Werkwijze aanmelden nieuwe patiënten voor 3de vaccinatie

12 november 2021

De afgelopen weken heeft het Radboudumc patiënten die in aanmerking kwamen, kunnen uitnodigen voor een 3de COVID-vaccinatie. Dit vaccinatieprogramma loopt door omdat er steeds nieuwe patiënten in aanmerking komen. We hebben een werkwijze opgesteld om verzoeken van patiënten in behandeling te nemen.

lees meer

Algemene informatie

Algemene informatie over de COVID-19-vaccinatie en de vaccins kunt u vinden op de website van het RIVM of op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer: 0800 - 1351.

lees meer

Algemene informatie

Algemene informatie over de COVID-19-vaccinatie en de vaccins kunt u vinden op de website van het RIVM of op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer: 0800 - 1351.


Advies voor specifieke aandoeningen en COVID-19-vaccinatie

Het advies of en wanneer u een vaccinatie kunt nemen hangt sterk af van de aandoening die u heeft en de soort behandeling die u krijgt. Daarom kunnen we hierover geen algemeen advies geven. Voor een aantal aandoeningen hebben onze specialisten wel adviezen uitgebracht

lees meer

Coronavaccinatie bijschrijven in gele vaccinatieboekje

Bent u als patiƫnt uit de medische hoogrisicogroep in het Radboudumc gevaccineerd tegen corona? Dan kunt u bij ons deze vaccinatie bij laten schrijven in het gele vaccinatieboekje. Daarvoor hebt u de registratiekaart nodig die bij de vaccinatie is uitgereikt.

lees meer

Coronavaccinatie bijschrijven in gele vaccinatieboekje

U kunt een laten plaatsen in het gele boekje bij ingang Oost van het Radboudumc aan de Reinier Postlaan 4. Op werkdagen kunt u daar terecht van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur.

Heeft u nog geen vaccinatieboekje?

Heeft u nog geen geel vaccinatieboekje, dan kunt u deze online bestellen via uitgeverij SDU

Status gele boekje

Er zijn op dit moment geen internationale afspraken over het gele boekje als corona-vaccinatiebewijs. Dat geldt ook voor bijschrijvingen in het gele boekje. Houdt u hiervoor de berichtgeving van de Rijksoverheid in de gaten.
 


Wilt u uw vaccinatiegegevens (alsnog) delen met het RIVM? Of kunt u deze gegevens niet inzien via MijnRIVM?

23 september 2021

Bent u als patiënt uit de medische hoogrisicogroepen in het Radboudumc gevaccineerd tegen corona? Dan is op de vaccinatielocatie gevraagd of u toestemming geeft om uw vaccinatiegegevens door te geven aan het RIVM. In uw dossier is vastgelegd of u hiervoor wel of geen toestemming heeft gegeven.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet