Algemene informatie

Algemene informatie over de COVID-19-vaccinatie en de vaccins kunt u vinden op de website van het RIVM of op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer: 0800 - 1351.

Projecten Coronavirus COVID-19-vaccinatie-1

COVID-19-vaccinatie

Op deze pagina vindt u informatie en nieuwsberichten over het vaccineren tegen het coronavirus.

Algemene informatie

Algemene informatie over de COVID-19-vaccinatie en de vaccins kunt u vinden op de website van het RIVM of op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer: 0800 - 1351.

lees meer

Advies voor specifieke aandoeningen en COVID-19-vaccinatie

Het advies of en wanneer u een vaccinatie kunt nemen hangt sterk af van de aandoening die u heeft en de soort behandeling die u krijgt. Daarom kunnen we hierover geen algemeen advies geven. Voor een aantal aandoeningen hebben onze specialisten wel adviezen uitgebracht

lees meer

Coronavaccinatie bijschrijven in gele vaccinatieboekje

Bent u als patiƫnt uit de medische hoogrisicogroep in het Radboudumc gevaccineerd tegen corona? Dan kunt u bij ons deze vaccinatie bij laten schrijven in het gele vaccinatieboekje. Daarvoor hebt u de registratiekaart nodig die bij de vaccinatie is uitgereikt.

lees meer

Coronavaccinatie bijschrijven in gele vaccinatieboekje

U kunt een laten plaatsen in het gele boekje bij ingang Oost van het Radboudumc aan de Reinier Postlaan 4. Op werkdagen kunt u daar terecht van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur.

Heeft u nog geen vaccinatieboekje?

Heeft u nog geen geel vaccinatieboekje, dan kunt u deze online bestellen via uitgeverij SDU

Status gele boekje

Er zijn op dit moment geen internationale afspraken over het gele boekje als corona-vaccinatiebewijs. Dat geldt ook voor bijschrijvingen in het gele boekje. Houdt u hiervoor de berichtgeving van de Rijksoverheid in de gaten.
 


Wilt u uw vaccinatiegegevens (alsnog) delen met het RIVM? Of kunt u deze gegevens niet inzien via MijnRIVM?

23 september 2021

Bent u als patiënt uit de medische hoogrisicogroepen in het Radboudumc gevaccineerd tegen corona? Dan is op de vaccinatielocatie gevraagd of u toestemming geeft om uw vaccinatiegegevens door te geven aan het RIVM. In uw dossier is vastgelegd of u hiervoor wel of geen toestemming heeft gegeven.

lees meer