Restaurants en koffiecorners coronamaatregelen

U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom op de volgende locaties:

Horeca centrale hal

De horeca in de centrale hal is open voor take away. Met zitplaatsen voor bezoekers tot maximaal 30 personen. 

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 08.00-16.00 uur 
Zaterdag en zondag: gesloten

Winkel hoofdingang

In de winkel worden voorverpakte broodjes en wraps aangeboden.

Openingstijden
Maandag tot met vrijdag: 08:30-19:00 uur
Zaterdag: 11.00-16.00 uur
Zondag: gesloten

 

Koffiecorner bij de ingang van het Amalia kinderziekenhuis

Deze hub bij de ingang van het Amalia kinderziekenhuis op de begane grond blijft geopend voor bezoekers en medewerkers. Alles is hier take away (grab & go). Er zijn zitplekken voor maximaal 10 bezoekers (geen personeel).

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 08.30-18.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Koffiecorner Tandheelkunde

Hier kun je alleen producten halen uit het Grab&Go-assortiment, dus om mee te nemen.
Er zijn geen zitplekken beschikbaar.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 11.00-13.30 uur

Koffiecorner Blommers bij het Experience Center

De koffiecorner van Blommers is geopend voor koffie en verse broodjes to go. Te vinden op de begane grond van het Experience Center (M260), gebouw tegenover de hoofdingang.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 08.30-15.30 uur

Grote restaurant 

Het grote restaurant (route 607) is open voor bezoekers die eten willen meenemen. Ook is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar om een maaltijd in het restaurant te eten.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 16.00-19.00 uur
Zaterdag en zondag: 16:00-18.30 uur


 

Projecten Coronavirus Maatregelen per afdeling

Beperkt open in verband met COVID-19-vaccinatie

Vanwege de inzet bij het vaccineren tegen COVID-19 is de Radboud Travel Clinic beperkt open.

De IC tijdens corona hoe gaat dat?

Hoe gaat het er op de IC aan toe tijdens de coronaperiode? Bekijk onze video en de aangepaste bezoekregeling.

lees meer

Maatregelen COVID-19 wat betekent dit voor uw afspraak?

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we helaas langere tijd minder patiënten zien op de polikliniek dan gebruikelijk. Toch proberen we poliklinische afspraken zoveel mogelijk door te laten gaan. Soms zetten we deze afspraken wel om naar een telefonische afspraak of videogesprek.

lees meer

Maatregelen COVID-19 wat betekent dit voor uw afspraak?

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we helaas langere tijd minder patiënten zien op de polikliniek dan gebruikelijk. Toch proberen we poliklinische afspraken zoveel mogelijk door te laten gaan. Soms zetten we deze afspraken wel om naar een telefonische afspraak of videogesprek. En als het echt niet anders kan én uw zorgverlener vindt het verantwoord, stellen we poliklinische afspraken uit. Als uw afspraak wordt gewijzigd, wordt u hierover geïnformeerd door het secretariaat.

Pers en corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor media-activiteiten in ons huis. We beperken het aantal bezoekers om risico op verspreiding van het virus te vermijden. Opnames, fotografie en interviews zijn op dit moment niet mogelijk, tenzij vooraf overlegd met en met toestemming van Persvoorlichting (024 366 73 38). De beveiliging zal hier ook streng op toezien.

Restaurants en koffiecorners coronamaatregelen

De coronamaatregelen hebben consequenties voor de horeca van het Radboudumc.

lees meer

COVID-19 vaccinatie

Wat betekent dit voor onze reumapatiënten?

lees meer

COVID-19 vaccinatie

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie werkt op dit moment samen met het RIVM en andere beroepsverenigingen om op korte termijn een COVID-19 vaccinatie advies vast te stellen voor kwetsbare groepen. Zodra dit advies beschikbaar is zullen wij dit delen met patiënten, en kenbaar maken op onze website.

Tijdelijke opnamestop

In verband met de grote toestroom van patiënten op onze intensive care kunnen wij momenteel geen patiënten van andere ziekenhuizen overnemen in ons Expertisecentrum voor Ontwennen van Beademing. Onze intensivisten zijn telefonisch wel bereikbaar voor collegiaal overleg.

Veelgestelde vragen Medische Oncologie en het coronavirus

Het coronavirus en de coronavaccins zorgen mogelijk voor vragen of zorgen met betrekking tot uw behandeling. Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Als u hierop nog aanvullende vragen heeft, dan kunt u altijd telefonisch of via mijnRadboud contact met ons opnemen.

lees meer

Veelgestelde vragen Medische Oncologie en het coronavirus


  • Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over de verschillende vaccinaties tegen het coronavirus. Ook voor ons is er nog veel onbekend en daarom zal deze tekst regelmatig aangepast worden naar de nieuwste inzichten. We adviseren u om deze pagina opnieuw te raadplegen als u een vaccinatie-oproep ontvangt.

    Voor nu geldt het volgende advies als u een oproep krijgt voor een vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin, Pfizer-vaccin of het Moderna-vaccin. Het advies hangt af van de soort behandeling die u krijgt:

    • U heeft kanker en wordt behandeld met hormoontherapie, immunotherapie  of doelgerichte geneesmiddelen. U kunt zich op elke dag van de behandeling laten vaccineren.
    • U heeft kanker en krijgt chemotherapie. U kunt zich op elk moment laten vaccineren, maar wij adviseren om dit bij voorkeur in de week voorafgaand aan de volgende kuur te doen.