Veelgestelde vragen Medische Oncologie en het coronavirus


  • Voor nu geldt het volgende advies als u een (derde) oproep krijgt voor een vaccinatie Pfizer-vaccin of het Moderna-vaccin. Het advies hangt af van de soort behandeling die u krijgt:

    • U heeft kanker en wordt behandeld met hormoontherapie, immunotherapie  of doelgerichte geneesmiddelen. U kunt zich op elke dag van de behandeling laten vaccineren.
    • U heeft kanker en krijgt chemotherapie. U kunt zich op elk moment laten vaccineren, maar wij adviseren om dit bij voorkeur in de week voorafgaand aan de volgende kuur te doen.

Projecten Coronavirus Maatregelen per afdeling

De IC tijdens corona hoe gaat dat?

Hoe gaat het er op de IC aan toe tijdens de coronaperiode? Bekijk onze video en de aangepaste bezoekregeling.

lees meer

Maatregelen coronavirus

De coronamaatregel van 1,5 meter afstand geldt niet meer in het Radboudumc, waardoor er geen beperkingen meer zijn in de aantallen bezoekers en begeleiders van patiënten. Maar voor kwetsbare patiënten is een besmetting met het coronavirus nog steeds gevaarlijk. Daarom vragen we de medewerking van iedereen die het Radboudumc bezoekt om hen een zo veilig mogelijke omgeving te bieden. Helpt u mee onze patiënten te beschermen? lees meer

Veelgestelde vragen Medische Oncologie en het coronavirus

Het coronavirus en de coronavaccins zorgen mogelijk voor vragen of zorgen met betrekking tot uw behandeling. Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Als u hierop nog aanvullende vragen heeft, dan kunt u altijd telefonisch of via mijnRadboud contact met ons opnemen.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet