Welkom bij het Radboudumc waar kunnen wij u mee helpen?
PC-GWI erkent MITeC als grootschalig wetenschappelijk infrastructuur. Hierdoor komt MITeC in aanmerking voor opname in de Nationale Roadmap 2020-2024.
Samen met Siemens Healthineers is een uitgebreid programma opgestart waarin structureel, wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar veelbelovende procedures. We spraken Siemens Healthineers over onze samenwerking.
Het MITeC bestaat sinds november 2020 alweer vijf jaar. Graag blikken wij in deze nieuwsbrief samen met jullie terug op die eerste vijf jaar.
Een onderzoeksconsortium van Radboudumc, Universiteit Twente, UMC Groningen en vijf bedrijven gaat werken aan de optimalisatie van de behandeling van levertumoren met radioembolisatie.
Bijna een derde van de glioblastomen (agressieve hersentumoren) is niet te opereren. In het najaar introduceert het Radboudumc een nieuwe behandeling waarbij de tumor van binnenuit wordt verhit met energierijk laserlicht.
Thirona, Quirem en het Radboudumc gaan met EFRO-subsidie samenwerken in het project Radiologie van de Toekomst om zo slimme beeldanalyses beschikbaar te maken voor iedereen.
Radboudumc en Quirem Medical hebben een overeenkomst getekend voor gezamenlijk onderzoek. De intensievere samenwerking moet de behandeling van kanker verbeteren en onderzoek naar nieuwe toepassingen stimuleren.
Het Nijmeegse Radboudumc en medisch innovatiebedrijf Quirem Medical uit Deventer gaan samenwerken om lever-, alvleesklier- en hersentumoren doelgerichter te kunnen behandelen.
ATRO Medical BV heeft toestemming van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd om de meniscusprothese Trammpolin® te implanteren bij achttien patiënten. Dit doet ATRO Medical BV samen met het Radboudumc, het Maastricht UMC+ en de Sint Maartenskliniek
Maroeska Rovers, hoogleraar Evidence Based Surgery bij het Radboudumc, ontvangt een Vici-onderzoeksbeurs van anderhalf miljoen euro van onderzoekorganisatie NWO
Het Radboudumc start onderzoek met een nieuwe 3D-navigatietechniek om longkanker in een vroeg stadium op te sporen.
Heeft u deze button al gezien? Met deze button kunt u informatie printen en delen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer informatie over cookies.