REshape Agenda hackinghealth
5 april 2019 t/m 7 april 2019

Voor alweer de 5de keer organiseren wij in Nijmegen bij het Radboudumc Hacking Health Nijmegen als onderdeel van Dutch Hacking Health. En wij zijn op zoek naar jou als deelnemer!

In de week van vrijdag 5 tot en met zondag 14 april 2019 gaan meer dan 400 gezondheids(zorg) professionals, patiënten, designers, programmeurs, studenten, ondernemers en andere enthousiastelingen op vijf locaties in Nederland gezamenlijk werken aan actuele en toekomstige uitdagingen in de zorg tijdens Dutch Hacking Health.

 

We gaan dit jaar in Nijmegen met twee actuele thema's aan de slag namelijk "Toekomstigbestendige arbeidsmarkt in de zorg" én " Gezond leven en gezond blijven".
Hoe gaan we om met een stijgende vraag van zorg? Hoe helpen we de huidige zorgverleners met technologie om slimmer ter werken. Hoe kunnen we gezond(er) leven makkelijker maken en stimuleren?

Op vrijdagavond zullen verschillende deelnemers hun ideeën presenteren passend bij de twee thema's en daarna kun je kiezen met welk team je wilt gaan samenwerken!

 

 

  • Klik hier voor meer informatie of bezoek de website