REshape Agenda MercatorLunch
20 juni 2019 12:00 - 20 juni 2019 13:00

Elke maand organiseert Mercator Launch een lunch voor ondernemende studenten, phd's en medewerkers op de Heyendaal campus.

Mercator Lunch is een informeel evenement bij Mercator Launch dat elke derde donderdag van de maand plaatsvindt. Mercator Launch ondersteunt ondernemerschap in een vroege fase op de Heyendaal Campus en is een gezamenlijk initiatief van de Radboud Universiteit, Radboudumc en de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Het programma is gemaakt om studenten, phd’s en onderzoekers te helpen bij het realiseren en valideren van hun ideeën. Ten slotte verbindt het programma ideeën en ondernemers met het regionale innovatie-ecosysteem.

Tijdens de lunch is er volop mogelijkheid om te netwerken, nieuwe verbindingen te leggen en inspiratie op te doen. Onze ondernemers gebruiken Mercator Lunch ook als hun podium om hun pitch te oefenen en om feedback te vragen.

Ben je geïnteresseerd in ondernemerschap, heb je een goed advies nodig of gewoon iemand om mee te praten terwijl je geniet van een heerlijke lunch?

We kijken er naar uit om je te zien op het Toernooiveld 100 (UBC).