REshape Evenementen

Mercator Launch heb jij ambitie om te gaan ondernemen?

wij ondersteunen ondernemerschap en innovatie op de Heyendaal campus

Lees Meer

Mercator Launch heb jij ambitie om te gaan ondernemen?


Onze missie is ondernemerschap en innovatie te ondersteunen op de Heyendaal campus

Mercator Launch ondersteunt ondernemerschap in een vroege fase op de Heyendaal Campus en is een gezamenlijk initiatief van de Radboud Universiteit, Radboudumc en de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Het programma is gemaakt om studenten, phd’s en onderzoekers te helpen bij het realiseren en valideren van hun ideeën. Ten slotte verbindt het programma ideeën en ondernemers met het regionale innovatie-ecosysteem.

Bij Mercator Launch kun je terecht voor:

  • Inspirerende en informatieve workshops en evenementen
  • 1-op-1 coaching en advies
  • IMPROVE programma
  • Werkplekken
  • R&D-faciliteiten
  • Financiering
  • Interessante contacten

Je kunt doordeweeks elke dag tussen 09.00-16.30uur binnenlopen bij Mercator Launch op het Toernooiveld 100 (UBC). Meer info op de website.
 


Eerste Hulp bij Innovatie (EHBI) Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over innovatie? Kom dan vrijblijvend langs bij de 'Eerste Hulp bij Innovatie'.

read more

Eerste Hulp bij Innovatie (EHBI) Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over innovatie? Kom dan vrijblijvend langs bij de 'Eerste Hulp bij Innovatie'.

Innovation Space (route 441)

Tijdens dit inloopuur zijn collega's van onder meer REshape, iLab, PVI, IM, Valorisatie, Betaalbaar Beter, Medvalue en Hotspots aanwezig om je verder te helpen. Je kunt al je vragen rondom innovatie bij ons kwijt: over innovatie in het algemeen, over je eigen ideeën, over lopende innovaties van collega's, over vraagstukken waar je een innovatieve oplossing bij zoekt en meer. Kun je een datum niet? Niet getreurd, doorgaans is er twee weken later een nieuw inloopuur, op een andere dag en tijd.

Hacking Health Nijmegen 2019 Nijmegen

Een #patientsincluded event waar technologie, ontwerp, ondernemerschap, gezondheidszorg en patiënten tijdens één weekend samenkomen. Het wordt gehouden in het weekend van 5 t/m 7 april 2019 bij het Radboudumc. ik meld mij aan


Innovation Learning Network (ILN)

Het Innovation Learning Network is een op organisaties gebaseerd lidmaatschapsnetwerk dat bestaat uit gezondheidszorgsystemen, gezondheidsstichtingen, veiligheidsleveranciers, ontwerp/innovatiebedrijven en technologiebedrijven.

Health Innovation School (HIS) voor toekomstige leiders in de zorg

Samen met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseerde wij in 2017 de HIS. ga naar de website


Health Valley het zorginnovatie netwerk van Nederland!

Wij zijn hét grootste innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health

Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health Valley


GNHIC global network of healthcare innovation centers

GNHIC werd in 2016 opgericht om innovatoren van 15 vooruitstrevende gezondheidsinstellingen op 3 continenten samen te brengen. meer over deze samenwerking

Dutch Hacking Health landelijke beweging van zorghackathons

Dutch Hacking Health is een landelijke initiatief en wordt in 2019 voor de 4de keer georganiseerd in het week van 5-14 april 2019.

lees meer

Dutch Hacking Health landelijke beweging van zorghackathons

Dutch Hacking Health is een landelijke initiatief en wordt in 2019 voor de 4de keer georganiseerd in het week van 5-14 april 2019. Tijdens Dutch Hacking Health zal op verschillende locaties in Nederland bij ziekenhuizen tijdens hetzelfde weekend een zorghackathon worden georganiseerd. Hier brengen we technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg) en patiënten samen. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals.