REshape Ons Netwerk


Dutch Hacking Health

Dutch Hacking Health is een landelijke initiatief en wordt in 2018 voor de 3de keer georganiseerd in het weekend van 20-22 april 2018. Tijdens Dutch Hacking Health zal op verschillende locaties in Nederland bij ziekenhuizen tijdens hetzelfde weekend een zorghackathon worden georganiseerd. Hier brengen we technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg) en patiënten samen. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals.

GNHIC global network of healthcare innovation centers

GNHIC werd in 2016 gelanceerd om innovateurs samen te brengen uit 15 vooruitstrevende gezondheidssystemen op 3 continenten. meer over deze samenwerking


Health Valley het zorginnovatie netwerk van Nederland!

Wij zijn hét grootste innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health

Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health ValleyInnovation Learning Network (ILN)

Het Innovation Learning Network is een op organisaties gebaseerd lidmaatschapsnetwerk dat bestaat uit gezondheidszorgsystemen, gezondheidsstichtingen, veiligheidsleveranciers, ontwerp/innovatiebedrijven en technologiebedrijven.


Exponential- Medicine

-
  • Snel naar