Verwijzers Bent u huisarts?

mijnRadboud­patiënten voor huisartsen

Met mijnRadboudpatiënten kunnen huisartsen het patiëntendossier van het Radboudumc inzien, van patiënten uit de eigen praktijk. Dit gebeurt via een beveiligde digitale omgeving na een inlog.

lees meer

App voor verwijzers Nijmegen / Boxmeer

In de app 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer' vindt u alle belangrijke contactinformatie en een smoelenboek van zorgprofessionals in de regio.

lees meer

App voor verwijzers Nijmegen / Boxmeer

Het vertrouwde Verwijzersboekje is vervangen door een handige app: 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer'. In deze app vindt u alle belangrijke contactinformatie en een smoelenboek van huisartsen, specialisten, ziekenhuizen, apotheken, verloskundigenpraktijken, fysiotherapeuten, en andere zorgprofessionals in de regio. Van het Radboudumc kunt u de contactgegevens van de afdelingen en stafleden vinden. U kunt de app nu downloaden in de Apple App store (iPhone/iPad) of via Google Play (Android-toestellen). Zoek op 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer' van aanbieder MDL Solutions. De gegevens van de app zijn ook beschikbaar in een webversie.

De Verwijzers-app is een initiatief van CWZ, Radboudumc, Maasziekenhuis Pantein en de Sint Maartenskliniek. Heeft u vragen over de gegevens van het Radboudumc? Neem dan contact op met Felix de Graaf: Felix.degraaf@radboudumc.nl.

Nascholing voor huisartsen

De Radboudumc Health Academy organiseert onder andere congressen, symposia, onderwijs voor AIOS en bij- en nascholing. lees meer