Veelgestelde vragen


  • We zijn overtuigd van de kracht van een goede samenwerking met onze zorgpartners. Samen organiseren we de beste, duurzame zorg voor elke patiënt. Dichtbij de patiënt waar dat kan, verder weg als dat moet.
    Zorglink Uploadportaal is een tool om die samenwerking mogelijk te maken. Een tool waarmee u veilig en snel medische beelden en documenten met ons kunt delen. Dat is handig als u bijvoorbeeld uw patiënt doorverwijst of als u een bespreking in een MDO heeft aangevraagd.

Verwijzers Zorglink Uploadportaal

Wat is Zorglink Uploadportaal?

Zorglink Uploadportaal is een online toepassing (webapplicatie), waarmee onze zorgpartners die geen XDS koppeling met ons hebben, toch veilig en snel medische beelden en documenten kunnen delen met het Radboudumc. lees meer

Wat is Zorglink Uploadportaal?

Zorglink Uploadportaal is een online toepassing (webapplicatie), waarmee u veilig en snel medische beelden en documenten kunt delen met het Radboudumc, ook als u geen XDS koppeling met ons heeft. Dat is handig als u bijvoorbeeld uw patiënt doorverwijst of als u een bespreking in een MDO heeft aangevraagd. Met Zorglink Uploadportaal voorkomen we dat we onnodig diagnostiek overdoen.
 

Aanmelden Zorglink Uploadportaal

Wilt u Zorglink Uploadportaal gaan gebruiken? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. lees meer

Aanmelden Zorglink Uploadportaal

Wilt u Zorglink Uploadportaal gaan gebruiken? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Bent u van een organisatie met wie het Radboudumc nog geen overeenkomst heeft, dan plannen we eerst een afspraak in om een overeenkomst te tekenen. Werkt u bij een organisatie waarmee we al een overeenkomst hebben, dan sturen we per e-mail uw accountgegevens. 

Ga naar het aanmeldformulier
 

  • Medewerkers
  • Intranet