App voor verwijzers Nijmegen / Boxmeer

Het vertrouwde Verwijzersboekje is vervangen door een handige app: 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer'. In deze app vindt u alle belangrijke contactinformatie en een smoelenboek van huisartsen, specialisten, ziekenhuizen, apotheken, verloskundigenpraktijken, fysiotherapeuten, en andere zorgprofessionals in de regio. Van het Radboudumc kunt u de contactgegevens van de afdelingen en stafleden vinden. U kunt de app nu downloaden in de Apple App store (iPhone/iPad) of via Google Play (Android-toestellen). Zoek op 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer' van aanbieder MDL Solutions. De gegevens van de app zijn ook beschikbaar in een webversie.

De Verwijzers-app is een initiatief van CWZ, Radboudumc, Maasziekenhuis Pantein en de Sint Maartenskliniek. Heeft u vragen over de gegevens van het Radboudumc? Neem dan contact op met Felix de Graaf: Felix.degraaf@radboudumc.nl.

Verwijzen naar het Radboudumc

Bent u een zorgprofessional uit de eerste of tweede lijn? Wij hechten veel waarde aan een goede relatie en samenwerking met u. Hier vindt u informatie die uw contact met ons vereenvoudigt.

Contact voor verwijzers

drs. Felix de Graaf
coördinator samenwerking 1e en 2e lijn

contact

Verwijzers­informatie per afdeling

Bent u verwijzer uit de eerste of tweede lijn? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw patiënten door te verwijzen naar een specialist van het Radboudumc.

lees meer

mijnRadboud­patiënten voor huisartsen

Met mijnRadboudpatiënten kunnen huisartsen het patiëntendossier van het Radboudumc inzien, van patiënten uit de eigen praktijk. Dit gebeurt via een beveiligde digitale omgeving na een inlog.

lees meer

Zorglink Uploadportaal

Zorglink Uploadportaal is een online toepassing (webapplicatie), waarmee onze zorgpartners die geen XDS koppeling met ons hebben, toch veilig en snel medische beelden en documenten kunnen delen met het Radboudumc.

lees meer

App voor verwijzers Nijmegen / Boxmeer

In de app 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer' vindt u alle belangrijke contactinformatie en een smoelenboek van zorgprofessionals in de regio.

lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte zijn van ontwikkeling in ons huis en onze regio? Abonneer u dan op onze digitale nieuwsbrief of magazine Verb1nd.

lees meer

Bent u huisarts?

Hier vindt u informatie die het contact met ons ziekenhuis vereenvoudigt.

lees meer

Commissie Transmurale Samenwerking

Specialisten van het Radboudumc en huisartsen uit de regio nemen deel in de Commissie Transmurale Samenwerking (CTS). Deze commissie heeft als doel de samenwerking tussen het Radboudumc en huisartsen te bevorderen, met de nadruk op de dagelijkse patiëntenzorg.

lees meer