FLEX intern uitzendbureau

FLEX is het interne uitzendbureau van het Radboudumc. Wij zorgen voor de juiste kandidaten voor de invulling van tijdelijke vacatures in de zorg en op administratief/secretarieel gebied. 

Als FLEX medewerker kun je ingezet worden op meerdere afdelingen voor een korte periode. Denk hierbij aan vervanging tijdens ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof of bij piekbelasting. Het is ook mogelijk dat je voor een langere periode op één afdeling werkt. Je werkt op basis van een oproepcontract en je valt onder de CAO van het Radboudumc. We proberen zo veel mogelijk maatwerk te leveren, waarbij we rekening houden met jouw wensen én de wensen van onze afdelingen.

Jouw betrokkenheid en betrouwbaarheid zorgen er voor dat je snel wordt opgenomen op de afdeling zodat je kunt bijdragen aan onze missie “to have a significant impact on healthcare”. 

Flexfuncties

Heb je interesse in een van onderstaande FLEX functies? Meld je dan aan via een van de onderstaande linken.

Studenten

Ben je student en ben je op zoek naar een baan naast je studie of om een wachttijd te overbruggen? Dan hebben wij regelmatig interessante functies voor je.

Werken bij het Radboudumc


Vacatures

Bekijk hier al onze vacatures

naar vacatures

Werken bij het Radboudumc

Om onze missie te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en 'net dat stukje meer' te bieden.

Meer lezen

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Onze missie is: 'to have a significant impact on healthcare'. Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Al onze inspanningen zijn er steeds op gericht om tot verbetering en vernieuwing te komen. De patiënt en zijn kwaliteit van leven vormen hierbij ons uitgangspunt. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs gaan bij dit alles hand in hand.

Maak jij het verschil?

Wij zoeken collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en net dat stukje meer te bieden. In het Radboudumc krijg je vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s werk je aan de ontwikkeling van innovatieve gezondheidszorg. Je staat zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Ons personeelsbeleid en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden faciliteren je hierin.

Wil jij samen met ons het verschil maken? Solliciteer dan bij het Radboudumc.

Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en uitgebreid pakket van arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden.

lees meer

Faciliteiten voor medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc zijn medewerkers ook verschillende andere faciliteiten en mogelijkheden.

lees meer

Meeloopdagen zorgprofessionals

Ben jij een gediplomeerd zorgprofessional? Beleef hoe het is om bij ons Radboudumc te werken!


FLEX intern uitzendbureau

FLEX is het interne uitzendbureau van het Radboudumc. Wij zorgen voor de juiste kandidaten voor de invulling van tijdelijke vacatures in de zorg en op administratief/secretarieel gebied.

lees meer

Als vrijwilliger aan de slag?

In het Radboudumc werken ruim 250 vrijwilligers. Dagelijks zetten zij zich in om het verblijf van patiënten en bezoekers in ons ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Wil jij ook bij ons werken als vrijwilliger?

Meer lezen

Wij maken werk van de Participatiewet

Als grootste werkgever in de regio hebben wij de ambitie dat ons medewerkersbestand een afspiegeling van de samenleving is.

lees meer

Wij maken werk van de Participatiewet

Als grootste werkgever in de regio hebben wij de ambitie dat ons medewerkersbestand een afspiegeling van de samenleving is. We werken aan mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking en/of kwetsbare positie op de arbeidsmarkt de kans te geven hun capaciteiten naar vermogen in te zetten.

Contact

Neem voor meer informatie over onze werkwijze contact op met Nory Burgers, adviseur inclusieve arbeidsmarkt

Persoonlijke ontwikkeling

In het Radboudumc word je gestimuleerd om je talenten te gebruiken én te ontwikkelen. Alles is erop gericht dat je nu en in de toekomst met energie en enthousiasme je werk doet en je capaciteiten ten volle kunt benutten.

lees meer

Persoonlijke ontwikkeling

In het Radboudumc word je gestimuleerd om je talenten te gebruiken én te ontwikkelen. Alles is erop gericht dat je nu en in de toekomst met energie en enthousiasme je werk doet en je capaciteiten ten volle kunt benutten. We creëren een werkomgeving die uitnodigt tot het nemen van initiatief en samenwerken en geven je ruimte om te leren.

Leidinggevenden spelen hier een belangrijke rol in maar je staat zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Een groot intern opleidingsaanbod, een persoonlijk budget en ontwikkelgesprekken met je leidinggevende faciliteren hierbij.


Arbo- en Milieudienst (AMD)

Ondervind je gezondheidsklachten in relatie tot je werk? Dan kun je bij de Arbo- en Milieudienst (AMD) terecht voor een afspraak met een bedrijfsarts of bedrijfsmaatschappelijk werker.

lees meer

Arbo- en Milieudienst (AMD)

Ondervind je gezondheidsklachten in relatie tot je werk? Dan kun je bij de Arbo- en Milieudienst (AMD) terecht voor een afspraak met een bedrijfsarts of bedrijfsmaatschappelijk werker. De AMD is deskundig op het gebied van vitaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Ook adviseert en begeleidt de AMD je bij vragen over straling, biologische agentia en milieu.

Contact

T (024) 361 54 00
E helpdesk.amd@radboudumc.nl     

Informatie voor medewerkers

Medewerkers vinden informatie over ziekte, arbeidsongeschiktheid en veilig en gezond werken op intranet onder het kopje Mijn Radboudumc.  

Informatie voor studenten

Meer weten over veiligheid op de campus, gezond studeren en ict-beveiliging? Doe de zelftest 'RU Secure?' op Blackboard

Stralingsonderwijs

Links


Vijf vragen aan Corina Greven universitair docent en junior principal investigator

Corina Greven is universitair docent en junior principal investigator bij de afdeling Cognitieve Neurowetenschappen en wetenschapscoördinator bij Karakter.

lees meer

Vijf vragen aan Corina Greven universitair docent en junior principal investigator

Corina Greven is universitair docent en junior principal investigator bij de afdeling Cognitieve Neurowetenschappen en wetenschapscoördinator bij Karakter.

1. Hoe ben je in het Radboudumc terecht gekomen?

Ik groeide op in Duitsland en begon daar de studie Psychologie. Op mijn twintigste ging ik naar Londen. Daar rondde ik Psychologie af en promoveerde aan het King’s College London (KCL) op het gebied van sociale, genetische en ontwikkelingspsychiatrie. Daarna zocht ik, ook buiten de grenzen, naar interessante projecten. Die vond ik in Nijmegen bij het Donders Instituut, waarmee collega’s van het KCL een samenwerkingsverband hebben. Hier loopt het voor mij zeer interessante NeuroIMAGE Project: een unieke case-control studie met wel 800 gezinnen met en zonder ADHD.

2. Wat houdt jouw functie in?

Mijn werk is heel divers. Daar houd ik van, want daardoor blijf ik mezelf ontwikkelen. Als onderzoeker bedenk ik bijvoorbeeld compleet nieuwe onderzoeken, vraag ik subsidies aan, bestudeer literatuur, analyseer data en schrijf papers. Natuurlijk geef ik ook lezingen over mijn onderzoek, zoals op internationale conferenties. Daarnaast verzorg ik bijvoorbeeld ook een module bij de master Cognitieve Neurowetenschappen en een keuzevak bij de bachelor Geneeskunde, waarbij ik veel regel: de voorbereiding, de coördinatie en de selectie van de lezingen en ik draag bij aan de toetsing. En als copromotor heb ik al verschillende promovendi begeleid.

3. Wanneer ben je trots op je werk?

Ik ben trots op een mindfulness studie voor kinderen met ADHD en hun ouders waar ik projectleider van ben: het MindChamp-project (MINDfulness for CHildren with ADHD and Mindful Parenting). Hierin onderzoeken we hoe mindfulness werkt en wat de klinische impact is. Het project is een samenwerking tussen Karakter, het Radboudumc, Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness, en UvA Minds. Ik zie dat kinderen én ouders het leerzaam vinden om naar de trainingen te gaan. Ik ben trots dat ik aan een onderzoek werk dat aansluit bij de behoeftes van ouders. Er is veel belangstelling voor nieuwe behandelmethoden voor ADHD.

4. Wat maakt jou zo geschikt voor deze functie?

Ik ben gepassioneerd en nieuwsgierig. En ik heb doorzettingsvermogen: soms moet je als je ‘nee’ als antwoord krijgt, doorgaan totdat je een ‘ja’ krijgt, desnoods op een onconventionele manier. Daarnaast probeer ik altijd goed naar mijn hart te luisteren. Toen ik me opgaf voor een recente young investigator prijs, besloot ik niet te gaan voor het onderzoek met de grootste journal impact factor. In een onderzoek met de kleinere impact factor zat het nieuws én mijn hart. Ik won de prijs. Daarnaast merk ik dat sociale vaardigheden belangrijker worden in de onderzoekswereld.

5. Wat wil je nog bereiken en hoe helpt het Radboudumc jou daarbij?

Ik wil bijdragen aan onderzoek naar geestelijke gezondheidszorg. Ik wil nog meer begrijpen over ADHD en het ontstaan ervan, op het niveau van genetica, omgevingsfactoren en neurobiologie, en ook bijdragen aan het vinden van nieuwe behandelingen voor ADHD. Daarnaast wil ik heel graag de jonge generatie wetenschappers inspireren. Een zaadje planten, al is het maar bij een paar mensen. Het Radboudumc steunt me in het bereiken van deze doelen onder andere door middel van het talentprogramma voor versnelde groei voor postdocs: het Galilei-traject.


Vijf vragen aan Jorn Vos verpleegkundige

Jorn Vos is verpleegkundige op de afdeling Heelkunde.

lees meer

Vijf vragen aan Jorn Vos verpleegkundige

Jorn Vos is verpleegkundige op de afdeling Heelkunde.

1. Hoe ben je in het Radboudumc terecht gekomen?

Na mijn opleiding mbo-v in Ede heb ik drie jaar als verpleegkundige in een klein, regionaal ziekenhuis gewerkt. In 2015 besloot ik mee te doen aan een meeloopdag voor verpleegkundigen in het Radboudumc. Het beviel wederzijds en ik ging aan de slag op de afdeling Heelkunde.

2. Wat houdt jouw functie in?

Heel kort door de bocht: ik regel alles voor de patiënt. Met nieuwe patiënten maak ik eerst een praatje, als dat kan. Zo leer ik ze een beetje kennen en weet ik hoe het met ze gaat. Daarnaast  loop ik mee met de visite van de arts. Overdag heb ik de verantwoordelijkheid over vier patiënten, ’s avonds zijn dat er acht en ’s nachts negen. Ik help ze met wassen en aankleden, ik verschoon drains en katheters, controleer vitale functies en praat natuurlijk ook met ze.  Noem het zo gek maar op en we doen het. Daarnaast praat ik met de familie, want ook voor hen is het een spannende tijd. Als dat nodig is, regel ik nazorg. Aan het einde van mijn dienst is er altijd een overdracht.

3. Wanneer ben je trots op je werk?

Als mijn patiënt met een lach op zijn bed ligt. Die lach probeer ik zelf te toveren, met gepaste humor en uiteraard alleen als ik merk dat patiënten het waarderen.

4. Wat maakt jou zo geschikt voor deze functie?

Ik heb humor. Dat helpt mij om te relativeren. Daarnaast ben ik een harde werker. Dat is nodig in dit vak. Je maakt veel onregelmatige uren, waarin je veel op de been bent. Overzicht houden is ook van belang; ondanks drukte mag je nooit je patiënten uit het oog verliezen. Ook je collega’s niet. We zijn wat dat betreft een hecht team; we helpen elkaar waar nodig en komen voor elkaar op. Tot slot denk ik dat ik goed verbanden kan leggen, letterlijk én figuurlijk dan. Tijdens je opleiding leer je het vak, de ‘trucjes’. Maar je werkt met mensen. Je moet daardoor telkens goed bedenken welk effect je handelingen hebben. Dat betekent dat je soms je prioriteiten moet bijstellen.

5. Wat wil je nog bereiken en hoe helpt het Radboudumc jou daarbij?

Ik wil een nog betere verpleegkundige worden en zo nog meer bijdragen aan onze afdeling. Daarvoor kan ik allerlei opleidingen en cursussen volgen hier aan de Radboudumc Health Academy. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met de Generieke Module Intensief, van de vervolgopleiding Verpleegkunde Snijdende Specialismen (VSS). Op het gebied van opleiding word je hier goed begeleid en geadviseerd. Helemaal top!


Vijf vragen aan Tom Titulaer secretarieel medewerker

Tom Titulaer is secretarieel medewerker afdeling Fysiotherapie Centraal.

lees meer

Vijf vragen aan Tom Titulaer secretarieel medewerker

Tom Titulaer is secretarieel medewerker afdelign Fysiotherapie Centraal.

1. Hoe ben je in het Radboudumc terecht gekomen?

Aan het Rijn IJssel in Arnhem volgde ik de mbo-opleiding tot secretaresse, niveaus 3 en 4. Mijn eindstage liep ik in het Radboudumc, op de afdeling Fysiotherapie Centraal. Na mijn stage heb ik een aantal jaren elders gewerkt. Toen ik daar geen contractverlening kreeg, polste ik toch weer eens bij het Radboudumc. Ik kon er gelukkig weer aan de slag als secretarieel medewerker op de afdeling Fysiotherapie Centraal. Daar ben ik nog steeds heel blij mee. Hier heb ik écht het gevoel dat ik mensen help.

2. Wat houdt jouw functie in?

Geen dag is hetzelfde! Ik doe van alles, voor collega’s en patiënten. Ik plan vooral de behandelafspraken in voor patiënten die specifieke fysiotherapie nodig hebben. Voor de therapeuten van de afdeling bied ik administratieve ondersteuning: ik verbind telefoontjes door, werk correspondentie uit en plan vervolgafspraken in. Daarnaast notuleer ik soms tijdens overleggen. De meeste patiënten die hier komen, hebben net een behandeling in het Radboudumc gehad en hebben fysiotherapie nodig. Soms krijg ik daardoor geëmotioneerde mensen aan de telefoon. Het voelt goed als ik dan een luisterend oor kan bieden en kan vertellen dat een behandeling gaat starten.

3. Wanneer ben je trots op je werk?

Het is soms een hele puzzel om een gaatje te vinden in drukbezette agenda’s. Als het me dan toch lukt om een behandelafspraak te maken, de patiënt goed te informeren over de behandeling én de afspraak goed voor te bereiden voor de behandelaar… Ja, dan ben ik trots.

4. Wat maakt jou zo geschikt voor deze functie?

Ik wil graag iets voor een ander kunnen betekenen. Ik heb een open karakter en ben altijd geïnteresseerd in de ander. Dat inlevingsvermogen en dienstverlenende heb je nodig hebt om dit werk goed en met plezier te kunnen doen. Daarnaast vind ik het leuk om te organiseren en overzicht te houden. Dat komt goed tot zijn recht bij het plannen van de afspraken. Tot slot is het ook handig als je goed overweg kunt met de computer en programma’s als Word en Outlook. Vanwege mijn visuele beperking heb ik daar wel wat hulpmiddelen bij nodig. Maar ik vind altijd een oplossing en in het Radboudumc wordt er goed met me meegedacht. Ik heb nu bijvoorbeeld vergrotingssoftware op mijn computer en een digitale loep op mijn bureau.

5. Wat wil je nog bereiken en hoe helpt het Radboudumc jou daarbij?

Ik heb nu een vast contract voor 20 uur per week, maar ik zou graag wat meer willen werken. Het liefst met meer verantwoordelijkheden. Het bespreken van dit soort zaken kan prima tijdens de ontwikkelgesprekken die ik met mijn leidinggevende heb. Daarnaast zou ik graag een cursus willen doen: medische terminologie. Dat kan ik hier in huis doen met mijn persoonlijk budget. Dat is een bedrag dat je jaarlijks krijgt om te besteden aan je ontwikkeling. Er is, kortom, genoeg ruimte in het Radboudumc om je doelen te bereiken. Ook dus als je ondersteuning nodig hebt, zoals bij mijn visuele beperking. Dat is voor mij nu zo goed geregeld dat mijn werkplek hier in huis een voorbeeld voor anderen is geworden.

inloggen