FLEXbureau Intern uitzendbureau


Wie zijn wij?

Het FLEXbureau is het interne uitzendbureau van het Radboudumc. Wij zorgen voor de juiste kandidaten ter invulling van tijdelijke vacatures in de zorg en op administratief/secretarieel gebied.

meer informatie

Wie zijn wij?

Het FLEXbureau is het interne uitzendbureau van het Radboudumc. Wij zorgen voor de juiste kandidaten ter invulling van tijdelijke vacatures in de zorg en op administratief/secretarieel gebied. 

Als FLEX medewerker kun je ingezet worden op meerdere afdelingen voor een korte periode. Denk hierbij aan vervanging tijdens ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof of bij piekbelasting. Het is ook mogelijk dat je voor een langere periode op één afdeling werkt. Als FLEX medewerker ben je in dienst van het Radboudumc en val je onder de CAO umc. 
 

Contact

FLEXbureau
(024) 361 03 03

stel een vraag

Voor wie?

Kansen en mogelijkheden voor iedereen.

meer informatie

Voor wie?

Of je nou starter bent op de arbeidsmarkt of een ervaren professional. Bij een FLEXbureau is ruimte voor iedereen. Ons team van consulenten kijkt graag met jou mee en stippelt met jou de route uit waar je heen wilt.

Via het FLEXbureau liggen dan ook veel kansen; van het opdoen van je eerste werkervaring tot het inzetten van je expertise en het doorgroeien naar een hoger niveau.
 

Trainee­traject

Het traineetraject voor startende verpleegkundigen binnen het Radboudumc loopt via het FLEXbureau. Het traject duurt één jaar, waarbij je op twee verschillende afdelingen ervaring op gaat doen.

meer informatie

Trainee­traject

Het traineetraject voor startende verpleegkundigen binnen het Radboudumc loopt via het FLEXbureau. Het traject duurt één jaar, waarbij je op twee verschillende afdelingen ervaring op gaat doen. Je werkt aan je gestelde leerdoelen, wisselt ervaringen uit met andere trainees en vergroot je kennis en kunde binnen een academisch ziekenhuis. Voorwaarde om deel te mogen nemen aan het traineetraject is dat je het Radboud Plus Traject vanuit de HAN hebt gevolgd.

Als trainee werk je op basis van een 32-uurs contract. Daarnaast besteed je 4 uur per week aan je persoonlijke leerdoelen. Je valt onder de CAO van het Radboudumc en je wordt volgens deze CAO ingeschaald als verpleegkundige. Bij de selectiegesprekken kun je een voorkeursafdeling aangeven. Bij de plaatsing zal worden gekeken of hieraan voldaan kan worden. 

Onze functies


Verpleegkundige

Als verpleegkundige via het FLEXbureau kun je jouw kennis en ervaring toepassen en versterken in een academisch ziekenhuis op verschillende afdelingen en specialismen.

naar vacature

Verpleeg­assistent

Als verpleegassistent via het FLEXbureau ondersteun je de verpleegkundigen bij de uitvoer van de dagelijkse zorg aan patiënten.

naar vacature

Doktersassistent

Als doktersassistent via het FLEXbureau ondersteun je arts en verpleegkundige tijdens het spreekuur en verleen je zorg aan patiënten op de polikliniek.

naar vacature

Administratief medewerker

Als administratief medewerker via het FLEXbureau werk je op basis van tijdelijke opdrachten. Dit kunnen zowel front-office als back-office functies zijn.

naar vacature

Secretarieel medewerker

Als secretaresse of managementassistent via het FLEXbureau werk je op basis van tijdelijke opdrachten. Dit kunnen zowel front-office als back-office functies zijn.

naar vacature

Zorghulp

Als Zorghulp via het FLEXbureau voer je ondersteunende taken uit op verpleegafdelingen of poliklinieken.

naar vacature

Student

Ben je student en ben je opzoek naar een baan naast je studie of om een wachttijd of tussenjaar te overbruggen? Dan hebben wij regelmatig interessante functies voor je.

naar vacature

Meer weten?


Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en uitgebreid pakket van arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden.

lees meer

De Radboud manier van werken

De Radboud manier van werken wordt gedreven door de missie, visie en kernwaarden van het Radboudumc.

lees meer

De Radboud manier van werken

De Radboud manier van werken wordt gedreven door de missie, visie en kernwaarden van het Radboudumc. In de overtuiging dat we onze strategie juist dan realiseren als medewerkers de Radboud manier van werken omarmen. Voor de Radboud manier van werken zijn onderstaande kernwaarden leidend:
  • Betrokken zijn: oprechte betrokkenheid bij het welzijn van onze medemens. Gekenmerkt door vakkundigheid en oprechte aandacht.
  • Excelleren: in het eigen werk en met elkaar.
  • Samenwerken in een team: zo worden prestaties behaald.
De Radboud manier van werken gaat ook over leiderschap, hoe we die invullen en bevorderen in het Radboudumc. Leidinggevenden hebben daarbij een belangrijke rol, zij helpen teams om betekenis en inhoud te geven aan de verandering. Daar komen mooie initiatieven uit voort.

Niet alleen van leidinggevenden wordt verwacht dat ze leiderschap tonen. De Radboud manier van werken vraagt om persoonlijk leiderschap van iedere medewerker. Ongeacht in welke functie je werkt, draait het om verantwoordelijkheid geven en nemen, tijd voor elkaar hebben en elkaar steunen, elkaar aanspreken wanneer dat nodig is, heldere afspraken maken en die nakomen.

Het accent ligt op gedrag in plaats van het opstellen van regels en procedures. Echte verandering moet immers van binnenuit komen, wil deze slagen. Daarom investeren we niet in instrumenten maar in het creëren van de juiste werkomgeving. Een omgeving die inspireert en uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan.

Wil je ook werken bij het Radboudumc? Bekijk dan onze vacatures.
 

Faciliteiten voor medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc haar medewerkers ook verschillende andere faciliteiten en mogelijkheden.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Om onze missie te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en 'net dat stukje meer' bieden.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Onze missie is: 'to have a significant impact on healthcare'. Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Al onze inspanningen zijn er steeds op gericht om tot verbetering en vernieuwing te komen. De patiënt en zijn kwaliteit van leven vormen hierbij ons uitgangspunt. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs gaan bij dit alles hand in hand.

Maak jij het verschil?

Wij zoeken collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en net dat stukje meer te bieden. In het Radboudumc krijg je vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s werk je aan de ontwikkeling van innovatieve gezondheidszorg. Je staat zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Ons personeelsbeleid en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden faciliteren je hierin.

Wil jij samen met ons het verschil maken? Solliciteer dan bij het Radboudumc.
Bekijk onze vacatures.
 
inloggen