Werken bij Research vacatures

Werken in het Expertisecentrum Parkinson & Bewegingsstoornissen

Het Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen is een organisatieonderdeel binnen de afdeling Neurologie van het Radboudumc waar alle zorg-, onderzoek- en innovatieactiviteiten op het gebied van Parkinson en andere bewegingsstoornissen zijn ondergebracht, alsook de activiteiten van het ParkinsonNet co√∂rdinatiecentrum.

De missie van het centrum is het hebben van een grote positieve impact op het leven van zoveel mogelijk mensen met parkinson en andere bewegingsstoornissen.

Lees meer

Werken in het Expertisecentrum Parkinson & Bewegingsstoornissen

Het Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen is een organisatieonderdeel binnen de afdeling Neurologie van het Radboudumc waar alle zorg-, onderzoek- en innovatieactiviteiten op het gebied van Parkinson en andere bewegingsstoornissen zijn ondergebracht, alsook de activiteiten van het ParkinsonNet co√∂rdinatiecentrum. De missie van het centrum is het hebben van een grote positieve impact op het leven van zoveel mogelijk mensen met parkinson en andere bewegingsstoornissen.

Het snelgroeiende onderzoeksbureau loopt internationaal voorop in wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson en zeldzame bewegingsstoornissen. Belangrijk onderdeel van ons grote wetenschappelijke portfolio is longitudinaal onderzoek waarbij wereldwijd unieke datasets worden verzameld bij grote aantallen mensen met parkinson. Daarnaast zijn we ons portfolio aan het verbreden door deelname aan internationale multicenter geneesmiddelenonderzoeken.


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Carol Singels

contactformulier

Vind de vacature voor jou


Vacature Bedrijfsvoerder research

Aantal uur: 28-36
Sluitingsdatum: 13 april 2023

lees meer

Vacature Projectleider Research Data Sharing

Aantal uur: 28-36
Sluitingsdatum: 13 april 2023

lees meer

#wijzijnradboudumc


Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). We bieden een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Faciliteiten medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc medewerkers ook verschillende andere faciliteiten; van fietsenmaker tot kinderopvang.

lees meer

Job alert

Geen vacature missen?

aanmelden
  • Medewerkers
  • Intranet