Werken bij Oogheelkundige zorg

Afdeling Oogheelkunde

De beste oogheelkundige zorg voor onze patiënten. Daar werken we iedere dag hard aan in onze oogpoli. Wat ons werk extra bijzonder maakt? We zijn gespecialiseerd in complexe oogklachten die vaak niet in andere ziekenhuizen behandeld kunnen worden. 

lees meer

Afdeling Oogheelkunde

Bijzondere patiënten

Binnen het Radboudumc speelt derdelijnszorg een belangrijke rol: de behandeling van patiënten met complexe oogziekten. Een bijzonder voorbeeld hiervan is ophthalmogenetica (genetische oogheelkunde). In heel Nederland zijn er maar 3 ziekenhuizen hierin gespecialiseerd en wij zijn daar 1 van. Doordat elke patiënt en elke diagnose anders is, is jouw werk heel afwisselend en uitdagend. Daarnaast werk je samen met de oogartsen aan de verdere ontwikkeling en uitwerking van werkzaamheden in de derdelijns zorg.

“Dat de onderzoeken zo divers zijn maakt het werken in een academisch ziekenhuis juist leuk en interessant. Je leert iedere dag van patiënten, situaties en collega’s.” – Collega technisch oogheelkundig assistent.

Multidisciplinair samenwerken en leren

Met jouw ondersteuning wordt er voor elke patiënt een behandelplan opgesteld. En het helpen van de patiënt, dat geeft jou een voldaan gevoel. Om deze zorg nog verder te ontwikkelen is er een nieuwe aanpak binnen de poli. Deze aanpak zorgt ervoor dat je meer kennis en verdieping krijgt. Er wordt gewerkt in teams die onderverdeeld zijn in subspecialismen. Per dagdeel wordt er met collega’s gekeken naar een specifiek onderdeel van het oog.


Waarom werken bij het Radboudumc?

  • Onze poli is onlangs helemaal vernieuwd. Denk aan de apparatuur, de units, de spreekkamers en de indeling van de poli. Een moderne en innovatieve omgeving dus om in te werken!

#wijzijnradboudumc

Job alert

Geen vacature missen?

aanmelden

Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). We bieden een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Faciliteiten medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc medewerkers ook verschillende andere faciliteiten; van fietsenmaker tot kinderopvang.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet