Meeloopdag chirurgisch verpleegkundige


Meeloopdag Heelkunde chirurgisch verpleegkundige

Ben jij benieuwd wat het betekent om als chirurgisch verpleegkundige in het Radboudumc te werken? En ben jij een, bij voorkeur HBO, gediplomeerd chirurgisch verpleegkundigen? Kom dan een middag meelopen op de afdeling Heelkunde.

lees meer

Meeloopdag Heelkunde chirurgisch verpleegkundige

Als ambitieuze verpleegkundige wil jij het maximale uit je carrière halen. Dus weet jij dat je voor het beste onderwijs, de meest complexe casuïstiek en innovaties in de chirurgische patiëntenzorg, in een academisch ziekenhuis of level 1 traumacentrum moet zijn. Niet geheel toevallig is het Radboudumc allebei.

Op de afdeling Heelkunde van het Radboudumc focussen wij ons hierbij op de meer complexe abdominale/oncologische (Abdo Onco) en vasculaire/traumatologische (Vaat Trauma) patiëntenzorg. Bij ons ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling.

Toon jij initiatief, betrokkenheid en verantwoordelijkheid, en doe jij graag, ook ongevraagd, een stapje extra, omwillen van de beste zorg voor onze patiënten, dan helpen wij je met plezier verder in je carrière als verpleegkundige. Meld je aan en beleef zelf wat werken in ons academisch en level 1 traumacentrum je te bieden heeft. Aanmelden kan alleen als je gediplomeerd verpleegkundigen bent. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk dan de mogelijkheden bij bijvoorbeeld de HAN.

Aanmelden meeloopdag

Ben jij een (bijna) gediplomeerd chirurgisch verpleegkundige? Ervaar hoe het is om bij het Radboudumc te werken!

schrijf je in

Waarom werken bij het Radboudumc?

 • Betrokkenheid bij veelal complexe en acute chirurgische aandoeningen lees meer


  Chirurgische casuïstiek

  Omdat het Radboudumc zowel een academisch als een level 1 traumacentrum is, ben je op Heelkunde geregeld  betrokken bij patiënten met complexe aandoeningen en bij patiënten die elders niet (of niet meer) behandeld kunnen worden. Comorbiditeit en instabiliteit zijn hierbij aan de orde van de dag. De combinatie van complexiteit, diversiteit en onvoorspelbaarheid maakt het werken binnen de afdeling Heelkunde zeer uitdagend, en legt de lat bovendien hoog als het gaat om je flexibiliteit, zelfsturendheid en je lerend vermogen.

  Persoonsgerichte zorg

  Als verpleegkundige ben je het aanspreekpunt van de patiënt en ook de oren en ogen van de behandelend arts. Je bent er mede voor verantwoordelijk dat de behandeling kwalitatief goed en ook volgens planning en protocol verloopt. Tegelijkertijd wil je in samenspraak met de patiënt de zorg zo goed mogelijk afstemmen op de individuele wensen en behoeften van de patiënt. Dit vraagt veel van je persoonlijkheid en je vaardigheden om in gesprek met de patiënt de juiste signalen op te pakken en goede afwegingen te maken. Dit stelt hoge eisen aan je vakinhoudelijke kennis, je klinische blik en je communicatieve vaardigheden.

  Werk- en leerklimaat

  De afdeling Heelkunde streeft naar een open cultuur en werkklimaat waarin verpleegkundigen zich zowel persoonlijk als in teamverband optimaal kunnen blijven ontwikkelen. Dit is een behoorlijke ambitie en daar werken we samen hard aan.  Onze teams bestaan uit enthousiaste medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van zorg, patiëntveiligheid, een prettige werksfeer en een veilig leerklimaat. Dit met als gezamenlijk doel om de beste persoonsgerichte academische zorg voor onze patiënten nu en in de toekomst te garanderen.

  Doorgroeimogelijkheden

  De afdeling Heelkunde investeert doorlopende in inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Zo is er een ruim opleidingsbudget voor opleidingen en cursussen. Daarnaast word je als verpleegkundige actief geholpen om je loopbaanambities waar te maken. Dit bijvoorbeeld richting de IC of MC binnen de abdominale / vasculaire of oncologische keten, of helpen we je ook graag bij een loopbaan richting het zorgmanagement. Zie jij jezelf eigenlijk liever voor langere tijd op in de chirurgische patiëntenzorg op onze afdeling werken, ook dan ben je bij Heelkunde aan het juiste adres.

Van meeloopdag tot talentpool

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen? Dan nemen we je op in onze talentpool.


Meer weten?

Marjon van Loveren
stafmedewerker

stel een vraag

Afdeling Heelkunde

De afdeling Heelkunde behandelt patiënten met een groot aantal ziektebeelden. U kunt bij ons terecht voor zeer complexe én voor relatief kleine chirurgische ingrepen.

lees meer
inloggen