Radboudumc

print
Faciliteiten

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc zijn medewerkers ook verschillende andere faciliteiten en mogelijkheden.

Personeelsvereniging

PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook partners van de leden van de PV Radboud zijn van harte welkom als lid. PV Radboud telt meer dan 7000 leden. PV Radboud organiseert allerlei activiteiten voor leden en biedt interessante kortingen aan.

Hulpfonds Personeel

Dit is een fonds van en voor medewerkers. Het is bedoeld om medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit, waar nodig, financiële steun te bieden tegen aantrekkelijke condities.

Bedrijfssport bij Radboud Sportcentrum

Het Radboudumc heeft voor haar medewerkers diverse voorzieningen op het gebied van sport en vrije tijd. Een deel wordt verzorgd door de Personeelsvereniging (PV), een ander deel door het Radboud Sportcentrum. Het is ook mogelijk om de sportactiviteiten (deels) te financieren uit je persoonlijk budget.

Parkeergarages en (overdekte) fietsenstallingen

Het Radboudumc beschikt over diverse parkeergarages en (overdekte) fietsenstallingen. Gebruik je op doordeweekse dagen tussen 06.00 en 15.00 uur een parkeervoorziening voor je auto dan betaal je hiervoor een bijdrage via het salaris. Het tarief is afhankelijk van je reisafstand.

In de fietsenstallingen zijn ook diverse mogelijkheden voor het opladen van elektrische fietsen aanwezig.

Fietsenmaker

Op het terrein van het Radboudumc is een fietsenmaker gevestigd. Behalve voor reparaties kun je hier ook terecht voor het kopen van nieuwe en gebruikte fietsen en fietsaccessoires.

UMC Leenfiets

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor het Radboudumc.  Voor medewerkers zijn vijf bedrijfsfietsen te leen;  drie normale fietsen, een bamboefiets en een elektrische fiets.  Handig als je een afspraak buiten de deur hebt.

Kinderopvang Heyendael

Kinderopvang Heyendaal bestaat al 35 jaar en is gevestigd op de locatie van de Radboud Universiteit, vlakbij het Radboudumc.  Er is mogelijkheid voor flexibele opvang, volgens de roosters van de ouders.

Radboud travel clinic

Medewerkers die op dienstreis, studiereis of vakantie naar het buitenland gaan, kunnen zich laten adviseren  over hun gezondheid bij de Radboud Travel Clinic van de Arbo- en Milieudienst (AMD). Daar krijgen ze desgewenst ook vaccinaties. De clinic bevindt zich op de campus. De prijzen zijn gunstig.

Horeca en winkels op het terrein

Het Radboudumc beschikt over enkele restaurants en cadeauwinkeltjes.