Radboudumc

print
Meeloopdag anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker op onze UMC OK’s lever je dagelijks een concrete bijdrage aan de hoogwaardige persoonsgerichte patiëntenzorg die zo kenmerkend is voor het Radboudumc. Omdat wij zowel een academisch evenals een level 1 traumacentrum zijn, ben je betrokken bij vaak complexe en acute anesthesievraagstukken. Dit op een ambitieuze afdeling, waar innovatie (in het belang van de beste UMC OK-zorg voor onze patiënten) het sleutelwoord is. Het academisch karakter van de afdeling maakt dat je steeds voorop loopt in baanbrekende ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je helpt door toepassing van nieuwe methoden (zoals MITeC) de opname- en behandelduur van patiënten tot een minimum te beperken, de juiste prioriteiten te stellen in de behandeling van patiënten en de kwaliteit van zorg voor patiënten verder te optimaliseren. Daarin is, naast doelmatige, onderscheidende en persoonsgerichte zorg, maximale patiëntveiligheid de belangrijkste doelstelling.

Kom een dag meelopen op onze UMC OK

Ben jij een CZO gediplomeerd anesthesiemedewerker met meerderde jaren recente werkervaring. En vind jij het vanzelfsprekend om het voortouw te nemen binnen een afdeling die continu in ontwikkeling is en zie je het als een mooie uitdaging om veranderingen concreet vorm te geven, nu en in de toekomst. Zet je hierin graag een stapje extra, ook als dit niet direct van je gevraagd wordt. Ben je ambitieus, wil jij jezelf blijven ontwikkelen en kies je hiertoe bewust voor een academische werkomgeving? Kom dan een ochtend of middag meelopen op onze UMC OK. Meld je aan en beleef zelf wat werken in ons Radboudumc jou te bieden heeft.

Aanmelden kan alleen als je gediplomeerd anesthesiemedewerker bent. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk dan het traject via de Radboud Zorgacademie.

Aanmelden meeloopdag

Waarom werken op onze UMC OK?

Naast meest complexe ook veel acute casuïstiek, door Level 1 Traumafunctie

Als ambitieuze anesthesiemedewerker weet jij dat je voor het echte werk in een academisch ziekenhuis moet zijn. Je wilt het maximale uit je carrière halen en wilt werken waar de ontwikkelingsfaciliteiten maximaal zijn. Dat kan bij het Radboudumc. Omdat wij zowel een academisch evenals een level 1 traumacentrum zijn, ben jij betrokken bij de meest complexe casuïstiek en trauma’s. Je werkt in een academische omgeving waar veel innovatief onderzoek wordt gedaan naar baanbrekende behandelmethoden en waar ingrepen worden verricht waar patiënten elders niet (of nauwelijks) voor terecht kunnen. Deze complexe ingrepen en de continue vakinhoudelijke ontwikkelingen waar je zelf middenin staat, maken je werk als anesthesiemedewerker bijzonder interessant. Je doet doorlopend hoogwaardige kennis op vanuit veel unieke casuïstiek. Hierdoor word je zelf steeds beter in je vak en blijf je voorop lopen binnen je vakgebied. Bovendien is de afdeling zelf continu in ontwikkeling en op zoek naar verdere verbeteringen in de zorg. En jij ontwikkelt jezelf mee!

Maximaal van elkaars kennis en kunde leren

Je werkt binnen een afdeling met een open en prettige cultuur, waar ieders mening telt en waar constructieve feedback wordt gestimuleerd. Fouten maken mag, maar we helpen elkaar om fouten een volgende keer te voorkomen en samen beter te worden in het vak. In het Radboudumc werk je samen met een breed scala aan ambitieuze zorgprofessionals, waardoor je maximaal van elkaars kennis en kunde leert. Zo kan het dat je het ene moment samen met de Anesthesioloog betrokken bent bij complexe traumaopvang op de SEH en het andere moment deel uit maakt van het mobiele ZUT-team. Veel acute situaties, iedere dag is anders. Meedraaien in dynamiek en toch jezelf staande weten te houden en je werk optimaal blijven doen!

‘Significant impact on healtcare’ elke dag weer

Binnen de UMC OK’s van het Radboudumc staan persoonsgerichte zorg van onderscheidende kwaliteit en maximale patiëntveiligheid voorop. Dit wordt onder meer bewerkstelligd door intensieve samenwerking met en ‘slim’ georganiseerde ketenprocessen tussen alle betrokken afdelingen. En door efficiënte en doelmatige organisatie (zoals MITec, Semi-Electieve OK) binnen de afdeling zelf. Patiënten worden daardoor beter en sneller behandeld. De resultaten zie je zelf dagelijks in je werk: dankbare patiënten/familieleden. Dat is toch waar we het uiteindelijk voor doen. Betekenisvolle bijdrage aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg, omwille van de beste zorg voor onze patiënten.

Van meeloopdag naar talentpool

Wij willen als academische OK toonaangevend zijn in Nederland en in Europa. Om onze ambities op het gebied van persoonsgerichte zorg van onderscheidende kwaliteit te kunnen realiseren, werken wij doorlopend aan een 'Talentpool' van ambitieuze en ervaren anesthesiemedewerkers die, nu of in de toekomst, geïnteresseerd zijn in werken in het Radboudumc. Om die reden staan wij, ook als we even niet direct een vacature hebben, altijd open voor contact met OK collega’s met een UMC ambitie. Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag (op ons hypermodern OK complex) dat jouw en onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze Talentpool. Zodra er een voor jou relevante vacature is, word jij uitgenodigd voor een nadere kennismaking met de manager van het betreffende dedicated OK team.

Deel deze pagina

Deel deze pagina op Facebook

Meer weten?

Banner Meelopen anesthesie
Sanne Krommendijk
Sanne Krommendijk
Anesthesiemedewerker
E-mail
Sven van Laanen
Sven van Laanen
Anesthesiemedewerker
E-mail