Radboudumc

print
Meeloopdag operatieassistent

Als ambitieuze operatieassistent weet jij dat je voor het echte werk in een academisch ziekenhuis moet zijn. Je wilt het maximale uit je carrière halen en wilt werken waar de ontwikkelingsfaciliteiten maximaal zijn. Dat kan bij het Radboudumc. Wij bieden jou de complexere casuïstiek en trauma’s. En je kunt sparren met vakinhoudelijke professionals. Kortom: je kunt je optimaal ontwikkelen als zorgprofessional.

Kom een dag meelopen op de OK

Ben jij benieuwd wat het betekent om als operatieassistent in het Radboudumc te werken? En ben jij een gediplomeerd en ervaren professional? Kom dan een ochtend of middag meelopen op de OK. Meld je aan en beleef zelf wat werken in ons Radboudumc jou te bieden heeft.

Aanmelden kan alleen als je gediplomeerd operatieassistent bent. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk dan het traject via de Radboud Zorgacademie.

Aanmelden meeloopdag

Waarom werken in het Radboudumc?

  • Het Radboudumc is hét traumacentrum van de regio. Je krijgt een groot aanbod aan complexe casuïstiek en daardoor maximale zelfontplooiing in het vakgebied.
  • Met MITeC (Medical Innovation & Technology expert Centre) is het Radboudumc koploper in innovatieve werkmethodes. In deze ambitieuze omgeving werk je met de nieuwste technieken. Jij bent waar de toekomst van de OK bepaald wordt.
  • Door de diversiteit in complexiteit van OK’s, van dagbehandeling tot complexe trauma’s, bieden wij voor ieder ontwikkelingsniveau werkzaamheden op maat.
  • Binnen ons UMC werk je op de OK samen met een breed scala aan zorgprofessionals, waardoor je maximaal van elkaars kennis en kunde leert. En je je maximaal kunt ontwikkelen.
  • Naast een breed aanbod aan opleidingen biedt het Radboudumc operatieassistenten een CAO-salaris in schaal 9 (maximaal € 50.831 bruto per jaar).

Van meeloopdag naar talentpool

Wij willen als OK toonaangevend zijn in Nederland en Europa, om dit waar te kunnen maken hebben wij de beste OK medewerkers nodig. Om die reden staan wij, ook als we even niet direct een vacature hebben, altijd open voor contact met potentieel nieuwe OK collega’s. Om de kwaliteit en continuïteit van goed gekwalificeerde OK medewerkers te borgen, werken wij continu aan het hebben van een “Talentpool” per specialisme van medewerkers die op relatief korte termijn, of juist op de langere termijn, geïnteresseerd zijn in werken op de OK van het Radboudumc. Wanneer jij wordt opgenomen in een Talentpool zul jij zodra er een relevante vacature ontstaat uitgenodigd worden voor de sollicitatieprocedure.

Deel deze pagina

Deel deze pagina op Facebook

meelopen

Meer weten?

Anja van Wincoop 
senior operatie-assistent
E-mail

Tessa van Kerkhof 
operatie-assistent
E-mail