Onze missie & visie

Onze missie is het optimaal faciliteren van klinisch onderzoek. In ons Radboudumc Technology Center (RTC) Clinical studies komen kennis, expertise en capaciteit rondom het uitvoeren van klinische studies en wetenschappelijk onderzoek samen.

lees meer

Onze missie & visie

Onze missie is het optimaal faciliteren van klinisch onderzoek. In ons Technology Center komen kennis, expertise en capaciteit rondom het uitvoeren van klinische studies en wetenschappelijk onderzoek samen. Hierdoor kunnen we op iedere onderzoekslocatie dezelfde hoge mate van kwaliteit garanderen. Op veilige, snelle, kosteneffectieve en innovatieve wijze. Met ons Technology Center heeft het Radboudumc de ambitie te excelleren in klinisch onderzoek. Dit draagt significant bij aan betekenisvolle gezondheidszorg.

Wat zijn onze kernwaarden?

  1. Veiligheid, traceerbaarheid en voldoen aan wetgeving
  2. Snelheid (lean)
  3. Kosteneffectief
  4. Transparant
  5. Kennisoverdracht
  6. Krachtenbundeling
  7. Innovatie

Ondersteuning nodig bij klinisch onderzoek of vragen?

RTC Clinical studies

+31 (0)24 366 83 33
contact

Diensten & expertises

Wij bieden ondersteuning in alle fases van klinisch onderzoek, variërend van project-management tot monitoring.

lees meer

Trainingen & cursussen

Het is belangrijk dat een onderzoeker of onderzoeksmedewerker voldoet aan de steeds strengere wet-en regelgeving rondom mensgebonden onderzoek.

lees meer

Trainingen & cursussen

Het is belangrijk dat u als onderzoeker of onderzoeksmedewerker voldoet aan de steeds strengere wet-en regelgeving rondom mensgebonden onderzoek.

BROK cursus

Als onderzoeker is het hebben van een geldig BROK certificaat verplicht om mensgebonden onderzoek uit te voeren. Het RTC Clinical studies heeft een lokale BROK coördinator waar u met uw vragen terecht kan, en verzorgt daarnaast de centrumspecifieke bijeenkomst, onderdeel van de basiscursus BROK en de herregistratie training.

GCP cursus

Voor onderzoeksmedewerkers is BROK niet verplicht. Er kan volstaan worden met een WMO/GCP- certificaat. Ook voor opfristrainingen kunt u bij het RTC Clinical studies terecht.

Basiscursus Monitoring

De basistraining Monitoring van mensgebonden onderzoek met een verwaarloosbaar risico wordt door het RTC Clinical studies aangeboden. Aan het einde van de cursus zijn deelnemers in staat zelfstandig monitorvisites voor investigator initiated en WMO-plichtig onderzoek met een verwaarloosbaar risico uit te voeren.

We verzorgen daarnaast scholing voor biomedische/geneeskunde studenten bij diverse (onderzoek)modules in zowel de Bachelor als Master fase.


Meer informatie? Neem contact op met het RTC Clinical studies via de postbus of tel: +31 (0)24 366 83 33.

Meeloopdag Research verpleegkundige

Ben jij benieuwd wat het betekent om te werken als research verpleegkundige in het Radboudumc? Kom dan een ochtend meelopen binnen een van onze specialismen! lees meer

Onze organisatie

Voor onderzoekers

Bekijk alle research-informatie van Clinical Studies op de Engelstalige pagina. lees meer

Netwerkpartners