Research Clinical Research Support

Over

Clinical Research Support maakt deel uit van ons Research Institute en bestaat uit drie teams die onderzoekers en onderzoeksmedewerkers ondersteunen.

Hoe kunnen we je helpen?


Team Clinical Research Policies

We ontwikkelen beleid en adviseren en ondersteunen onderzoekers en onderzoeks-medewerkers om te voldoen aan alle wet- en regelgeving bij de opzet, uitvoering en afronding van mensgebonden wetenschappelijk onderzoek waarbij Radboudumc verrichter of deelnemend centrum is.

bekijk pagina

Team Clinical Research Monitoring

We leveren gekwalificeerde monitors voor onderzoek dat wordt uitgevoerd in opdracht van het Radboudumc. Onze monitors kunnen voor elk type onderzoek worden ingezet. Bij studies met een matig of hoog risico ben je verplicht ons team in te schakelen voor monitoring.

bekijk pagina

Team Clinical Research Unit

We voorzien in gekwalificeerd personeel, onderzoeksruimten en apparatuur ten behoeve van de uitvoer van klinisch onderzoek volgens de geldende wet- en regelgeving. We bieden ondersteuning op maat voor het opstarten en uitvoeren van elk type mensgebonden onderzoek.

bekijk pagina

Filter

Snel naar services van onze teams

Services voor medewerkers

Als je bent ingelogd op intranet (paarse stip in de rechterkolom toont je initialen), zie je in bovenstaand overzicht ook services die alleen beschikbaar zijn voor medewerkers (aangegeven met een slotje).

  • Medewerkers
  • Intranet