Nieuws Onze olifant gaat verhuizen!

28 augustus 2019

Onze huis-olifant verhuist op donderdag 29 augustus van het Auditorium naar Tandheelkunde, waar hij nadat hij weer is opgebouwd weer in volle glorie bezoekers welkom zal heten.

De olifant kan niet in z’n geheel worden verplaatst, maar wordt eerst uit elkaar gehaald. Kunstenaar János Bittenbinder demonteert de olifant zelf. Ook bouwt hij hem bij Tandheelkunde weer op.

De olifant is sinds 1985 een blikvanger in ons umc, en velen binnen en buiten het ziekenhuis kennen hem.


Meer informatie


Margie Alders

woordvoerder

+31622421639
neem contact op
lees meer

Meer nieuws


Healthtech Nexus: Radboudumc en Universiteit Twente slaan handen ineen Verstevigde samenwerking op het raakvlak van medische technologie en gezondheid

15 mei 2024

Radboudumc verstevigt samenwerking met Universiteit Twente in Hightech Nexus; een knooppunt voor kennisontwikkeling en innovatie. Met de uitnodiging voor andere organisaties om aan te sluiten. 

lees meer

Ruimte voor risicovolle research in Nijmegen

15 mei 2024

Zes Nijmeegse onderzoeksprojecten krijgen een subsidie binnen de NWO Open Competitie ENW-XS.

lees meer

Meer inzicht in genetische en immunologische aspecten van de ziekte van Lyme

14 mei 2024

Welke genen en genetische variaties spelen een rol bij de ziekte van Lyme, zoals bijvoorbeeld bij de gevoeligheid, ernst en duur van de ziekte? Onderzoekers vonden 31 nieuwe genetische locaties die van invloed zijn en een nieuwe genvariant die een verhoogde gevoeligheid geeft voor de ziekte.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet