Samenwerken met het Radboudumc

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie en samenwerking met u. Hier vindt u informatie die uw contact met ons vereenvoudigt. Tips voor aanvulling of verbetering van deze pagina, zijn van harte welkom.

Contact

drs. Felix de Graaf
coördinator samenwerking 1e en 2e lijn

contact

Verwijzers­informatie per afdeling

Bent u verwijzer uit de eerste of tweede lijn? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw patiënten door te verwijzen naar een specialist van het Radboudumc.

lees meer

Contact­gegevens zorgprofessionals regio Nijmegen/ Boxmeer

In de app 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer' vindt u alle belangrijke contactinformatie en een smoelenboek van zorgprofessionals in de regio.

lees meer

Contact­gegevens zorgprofessionals regio Nijmegen/ Boxmeer

Het vertrouwde Verwijzersboekje is vervangen door een handige app: 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer'. In deze app vindt u alle belangrijke contactinformatie en een smoelenboek van huisartsen, specialisten, ziekenhuizen, apotheken, verloskundigenpraktijken, fysiotherapeuten, en andere zorgprofessionals in de regio. Van het Radboudumc kunt u de contactgegevens van de afdelingen en stafleden vinden. U kunt de app nu downloaden in de Apple App store (iPhone/iPad) of via Google Play (Android-toestellen). Zoek op 'Verwijzers Nijmegen/Boxmeer' van aanbieder MDL Solutions. De gegevens van de app zijn ook beschikbaar in een webversie.

De Verwijzers-app is een initiatief van CWZ, Radboudumc, Maasziekenhuis Pantein en de Sint Maartenskliniek. Heeft u vragen over de gegevens van het Radboudumc? Neem dan contact op met Felix de Graaf: Felix.degraaf@radboudumc.nl.

Transmuraal incident melden

Incidenten zijn onbedoelde gebeurtenissen in de patiëntenzorg of in de samenwerking. U kunt ons helpen deze incidenten in de toekomst te voorkomen door ze bij ons te melden.

lees meer

mijnRadboud­patiënten voor huisartsen

Met mijnRadboudpatiënten kunnen huisartsen het patiëntendossier van het Radboudumc inzien, van patiënten uit de eigen praktijk. Dit gebeurt via een beveiligde digitale omgeving na een inlog.

lees meer

Zorglink Uploadportaal

Zorglink Uploadportaal is een online toepassing (webapplicatie), waarmee onze zorgpartners die geen XDS koppeling met ons hebben, toch veilig en snel medische beelden en documenten kunnen sturen naar het Radboudumc.

lees meer

eLabgids

Hier vindt u alle informatie over alle bepalingen van de afdelingen, consulten van laboratoriumspecialisten en nieuws. Ook te downloaden voor smartphone of tablet. inloggen

Blijf op de hoogte