Welkom bij het Centrum voor Oncologie Waar kunnen we u mee helpen?

ik zoek

Informatie voor patiënten

Het Radboudumc Centrum voor Oncologie biedt iedere patiënt met kanker optimale, innovatieve zorg, afgestemd op zijn of haar behoeften.

lees meer

Contact


Centrum voor Oncologie
(024) 361 11 11


Ons onderzoek

Binnen het Radboudumc Centrum voor Oncologie werken onderzoekers vanuit verschillende disciplines en achtergronden samen om de biologie van tumoren te ontrafelen en verbeteringen te ontdekken voor diagnostische, therapeutische en ondersteunende zorg aan patiënten met kanker.

over ons onderzoek

Ons onderzoek

Binnen het Radboudumc Centrum voor Oncologie werken onderzoekers vanuit verschillende disciplines en achtergronden samen om de biologie van tumoren te ontrafelen en verbeteringen te ontdekken voor diagnostische, therapeutische en ondersteunende zorg aan patiƫnten met kanker. Het oncologische onderzoek van het Radboudumc is ondergebracht in vijf thema's: Meer informatie over de thema's en het wetenschappelijk onderzoek in het Radboudumc leest u op de Research-pagina's.
 

Voor verwijzers

Wilt u uw patiënt voor (snel)diagnostiek of consult bij ons aanmelden? Maak dan gebruik van onze online aanmeldformulieren.

patiënt aanmelden

Onze mensen

Het Centrum voor Oncologie wordt gecoördineerd door een dagelijks bestuur

inloggen