Hier wil je werken!

Wil jij weten hoe het nu écht is om te werken bij het Radboudumc? Lees dan de verhalen van onze collega's.

lees meer

Job alert

Geen vacature missen?

aanmelden

Maak jij het verschil?


Een dagje meelopen?

Ben jij een gediplomeerd zorgprofessional? Ervaar hoe het is om bij ons te werken!


Doktersassistent | Polikliniek assistent in het Radboudumc

Al jaren werkervaring als doktersassistent of net gediplomeerd en aan het begin van jouw carrière; je bent van harte welkom! Laat je informeren en inspireren op deze pagina speciaal voor jou.

lees meer

Research vacatures Expertisecentrum Parkinson & Bewegingsstoornissen

In het Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen zijn alle zorg-, onderzoek- en innovatieactiviteiten op het gebied van Parkinson ondergebracht.
 

lees meer

Oogheelkundige zorg in het Radboudumc

Wat maakt het werken op de afdeling Oogheelkunde zo bijzonder en interessant? Lees er snel meer over en bekijk onze vacatures!

lees meer

Verpleegkundige in het Radboudumc

Wat betekent het, wat vraagt het en wat levert het op om te werken als verpleegkundige in het Radboudumc? Ervaar het zelf en kom een dag meelopen in ons academische ziekenhuis. lees meer

IT’er in het Radboudumc

Wat betekent het, wat vraagt het en wat levert het op om te werken als IT'er in het Radboudumc? lees meer

Data Driven Health Connect, Share and Reuse

Joining Radboudumc means becoming part of a vibrant environment that brings together specialists like data stewards, research software engineers, IT architects and data governance experts.

lees meer

FLEXwerk en vrijwilligerswerk


FLEXibel werken Professional- en studentenjobs

Wil jij flexibel werken? Ook dat kan bij het Radboudumc. Denk aan tijdelijke vacatures op het gebied van zorg, maar ook support functies zoals secretaresse of in de logistiek. Veel te leren en het staat goed op je cv! lees meer

Als vrijwilliger aan de slag?

In het Radboudumc werken ruim 250 vrijwilligers. Dagelijks zetten zij zich in om het verblijf van patiënten en bezoekers in ons ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Wil jij ook bij ons werken als vrijwilliger?

meer lezen

Wat bieden wij?


Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). We bieden een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Faciliteiten medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc medewerkers ook verschillende andere faciliteiten; van fietsenmaker tot kinderopvang.

lees meer

Radboud Universiteit vacatures

Kijk ook eens bij vacatures van onze partner, de Radboud Universiteit. naar vacatures Radboud Universiteit Nijmegen

De Radboud manier van werken


De Radboud manier van werken

De ‘Radboud manier van werken’ gaat over de manier waarop we ons werk doen. Over onze houding en gedrag. Een belangrijke basis voor ons werk, want zo maken we samen het Radboudumc.  lees meer

De Radboud manier van werken

De ‘Radboud manier van werken’ gaat over de manier waarop we ons werk doen. Over onze houding en gedrag. Over samenwerken, respect, eerlijkheid en het dragen van verantwoordelijkheid. En hoe we iedere dag samen kunnen werken aan een nog persoonsgerichter en innovatief universitair medisch centrum. Een belangrijke basis voor ons werk, want zo maken we samen het Radboudumc. 

Werkend vanuit een goed hart en met ons gezond verstand bereiken we veel, elke dag opnieuw. Maar een organisatie van onze omvang en met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft ook richtlijnen en regels nodig over hóe we ons werk doen. Regels die voor iedereen gelden en waarop je snel en makkelijk kunt terugvallen. Daarom hebben we dit beschreven in onze Gedragscode. De Gedragscode laat zien wie wij zijn en hoe we werken, voortvloeiend uit onze kernwaarden samenwerken, betrokken zijn en excelleren. 

  • Betrokken zijn: oprechte betrokkenheid bij het welzijn van onze medemens. Gekenmerkt door vakkundigheid en oprechte aandacht.
  • Excelleren: in het eigen werk en met elkaar.
  • Samenwerken in een team: zo worden prestaties behaald.

Wil je ook werken bij het Radboudumc? Bekijk dan onze vacatures.


Onze strategie persoonsgericht en innovatief

Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. Elke patiënt krijgt zo altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

lees meer

Voor iedereen Diversiteit en inclusie

Iedere collega brengt waardevolle ervaring, expertise en creativiteit mee. lees meer

Meer weten?


Solliciteren bij het Radboudumc

Wat kun je verwachten als je solliciteert bij het Radboudumc? lees meer

Veelgestelde vragen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen van sollicitanten.

lees meer

Veelgestelde vragen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen van sollicitanten.


  • Onze vacatures vind je bij Vacatures. De vacatures zijn onderverdeeld naar opleiding en vakgebied. Op deze manier kun je eenvoudig en snel zoeken naar een vacature die past bij je wensen. Heb je een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct online.


Contact

Team Recruitment

contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet