Docenten


Alles voor je professionele ontwikkeling

De Radboudumc Health Academy helpt docenten met hun professionele ontwikkeling. Samen zijn we verantwoordelijk voor het leveren van een hoge kwaliteit van onderwijs voor onze studenten en collega’s.


Voor wie is deze informatie?

De informatie op deze pagina is voor alle functionarissen die bijdragen aan de ontwikkeling van studenten, cursisten en professionals.

lees meer

Voor wie is deze informatie?

De informatie op deze pagina is voor alle functionarissen die bijdragen aan de ontwikkeling van studenten, cursisten en professionals gekoppeld aan curricula en leertrajecten. Zowel binnenschools als op de werkplek en gericht op formeel, non-formeel en informeel leren. Denk naast docenten aan coaches, instructeurs, werkbegeleiders en opleiders op de werkplek.
 

Basiskwalificatie Onderwijs

Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) is een bewijs van de didactische bekwaamheid van docenten in het wetenschappelijk onderwijs.

lees meer

Principal Lecturer

Onderwijsgevers in het Radboudumc kunnen worden erkend als Principal Lecturer.

lees meer

Loopbaan

Ben je docent of werkbegeleider in het Radboudumc? Kijk hier voor al je vragen over ons loopbaanbeleid. Als geïnteresseerde van buiten krijg je hier een goed beeld van hoe een loopbaan als docent of werkbegeleider in het Radboudumc eruit kan zien.

lees meer

Inspiratie en informatie

Laat je inspireren en informeren over bijvoorbeeld het SMART formuleren van leerdoelen, toetsing en meer.

lees meer

Onderwijs­uitvoering

Een handig overzicht van zaken die je nodig hebt bij je onderwijsuitvoering.

lees meer
inloggen