Afspraak in het Amalia kinderziekenhuis praktische informatie

Heeft uw kind een afspraak of blijft uw kind één of meer nachten slapen in het Amalia kinderziekenhuis? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden, wat belangrijk is om mee te nemen en waar u moet zijn.

lees meer

Contact Amalia kinderziekenhuis

Polikliniek
(024) 361 44 15

Verpleegafdeling
(024) 361 38 80
contactformulier

Informatie voor kinderen

Ga jij naar het ziekenhuis? Hier vind je informatie en filmpjes.

lees meer

Over het Amalia kinderziekenhuis


Amalia kinderziekenhuis

Jaarlijks komen zo’n 25.000 kinderen naar het Amalia kinderziekenhuis, groot of klein, die zijn aangewezen op de zorg, kennis en kunde van ons kinderziekenhuis. Samen hebben we één ding voor ogen: zorgen dat jong zijn wél kan.

lees meer

Amalia kinderziekenhuis

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Jaarlijks worden ongeveer 25.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar in het Amalia kinderziekenhuis behandeld. Dat is 18% van alle patiënten in het Radboudumc.

Het Amalia kinderziekenhuis verbindt de specialismen van het Radboudumc die zorg aan kinderen bieden. Kinderen en ouders worden actief betrokken bij het zorgproces. Zo ontstaat een veilige omgeving waarin de eigenheid van het kind steeds voorop staat.

Verwijzing

Uw huisarts of specialist verwijst u naar onze polikliniek. Nadat wij de verwijzing hebben ontvangen, maken we een afspraak voor uw eerste bezoek.


Expertisecentra en specialismen

In expertisecentra werken professionals van verschillende specialismen samen om de best mogelijke zorg te bieden.


Onze zorg

Uw kind kan met vele aandoeningen bij ons terecht voor diverse onderzoeken en behandelingen. Ouders en kinderen betrekken we actief bij het zorgproces. lees meer

Amalia kinderfonds

Met uw hulp kunnen we het Amalia kinderziekenhuis kindvriendelijker maken. Elke gift, groot of klein is welkom! lees meer

Informatie voor professionals


Voor verwijzers

In het Amalia kinderziekenhuis werken specialisten van verschillende afdelingen samen. Sommige specialismen zijn specifiek op kinderen gericht. lees meer

Leren en ontwikkelen

Het leveren van de beste zorg door te investeren in leren en ontwikkelen, dat is onze ambitie. Benieuwd hoe hoe je jezelf kunt ontwikkelen en wat je kunt leren binnen het Amalia kinderziekenhuis?

lees meer

Ons onderzoek

Binnen het Amalia kinderziekenhuis werken onderzoekers samen om de achtergrond en kern van aandoeningen te ontrafelen en verbeteringen te ontdekken voor zorg aan kinderen met een aandoening. lees meer

Ons onderzoek

Binnen het Amalia kinderziekenhuis werken onderzoekers vanuit verschillende disciplines en achtergronden samen om de achtergrond en kern van aandoeningen te ontrafelen en verbeteringen te ontdekken voor diagnostische, therapeutische en ondersteunende zorg aan kinderen met een (erfelijke of aangeboren) aandoening. Het onderzoek van het Amalia kinderziekenhuis is ondergebracht in zes thema's: Meer informatie over de thema's en het wetenschappelijk onderzoek in het Radboudumc leest u op de Research-pagina's.

Werken bij


Vacatures

Ga direct naar alle vacatures van het Amalia kinderziekenhuis. lees meer

Job alert

Ontvang nieuwe vacatures die voldoen aan je zoekprofiel. lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet