Nieuws Verbouwing Amalia kinderziekenhuis gestart

7 november 2019

Deze week is de verbouwing/renovatie van het Amalia kinderziekenhuis gestart. De bouwvakkers beginnen met sloop-en verbouwingswerkzaamheden aan de westwing op laag 2.

Op de tweede verdieping komen de klinische afdelingen: medium care, short stay, dagbehandeling en het kinderbrandwondencentrum. Het plein inclusief Radboud kinderTV en theater, wordt een fijne plek voor kinderen en hun ouders.

Ook de begane grond en laag 1 van het Amalia kinderziekenhuis worden verbouwd. De uitvoering hiervan start op een later moment. Tijdens de verbouwing gaat de patiƫntenzorg gewoon door. Daarom verloopt de verbouwing gefaseerd en worden steeds delen aangepakt. Zo beperken we de overlast.
 

 

Meer nieuws


Healthtech Nexus: Radboudumc en Universiteit Twente slaan handen ineen Verstevigde samenwerking op het raakvlak van medische technologie en gezondheid

15 mei 2024

Radboudumc verstevigt samenwerking met Universiteit Twente in Hightech Nexus; een knooppunt voor kennisontwikkeling en innovatie. Met de uitnodiging voor andere organisaties om aan te sluiten. 

lees meer

Ruimte voor risicovolle research in Nijmegen

15 mei 2024

Zes Nijmeegse onderzoeksprojecten krijgen een subsidie binnen de NWO Open Competitie ENW-XS.

lees meer

Meer inzicht in genetische en immunologische aspecten van de ziekte van Lyme

14 mei 2024

Welke genen en genetische variaties spelen een rol bij de ziekte van Lyme, zoals bijvoorbeeld bij de gevoeligheid, ernst en duur van de ziekte? Onderzoekers vonden 31 nieuwe genetische locaties die van invloed zijn en een nieuwe genvariant die een verhoogde gevoeligheid geeft voor de ziekte.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet