Radboudumc en partners Innovatie vereist samenwerking

Radboudumc is een van de toonaangevende universitaire medische centra in Europa.

Onze missie is het hebben van significante impact op gezondheidszorg. We streven ernaar pioniers te zijn in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Om de beste zorg te kunnen leveren, nu en aan de generaties die nog komen, zoeken wij partners die met ons deze missie willen aangaan. Tijdens dit avontuur willen we samenwerken met partners uit het bedrijfsleven en de overheid. Partners die dezelfde toewijding hebben als wij, en zichzelf en hun partners houden aan de hoogste standaarden en de ethisch gedragsregels.

Onze uitstekende medische experts en onderzoekers combineren voortdurend hun academische en innovatieve krachten met een focus op persoonsgerichte zorg en impact op gezondheidszorg. Hiermee streven we naar het nog verder verbeteren van gezondheid en de gezondheidszorg.

We kunnen dit niet alleen. Om de enorme uitdagingen waar de wereldwijde samenleving voor staat op te lossen en te profiteren van hedendaagse mogelijkheden als kunstmatige intelligentie, gepersonaliseerde geneeskunde en meer, zijn we altijd op zoek naar partners.

We zijn vastbesloten om onze innovaties met de wereld te delen, zodat meer mensen en generaties na ons ervan kunnen profiteren.

Laten we de innovatie versnellen: word onze partner!

Wat we doen

  • Medewerkers
  • Intranet