Onderzoeksinformatie

In deze studie wordt onderzoek gedaan naar de effecten van een nieuwe injectie medicijn in vergelijking met een bestaande injectie medicijn bij patiƫnten met natte maculadegeneratie. In dit onderzoek wordt uitgezocht hoe veilig en werkzaam het nieuwe middel is en of het mogelijk is langere tijd te laten tussen twee toedieningen met behoud van het effect.

Vragen en aanmelden

Heeft u onlangs de diagnose neovasculaire leeftijdsgebonden maculadegeneratie (natte MD) gekregen en heeft u niet eerder een behandeling gehad met injecties in het oog? Dan komt u mogelijk in aanmerking om deel te nemen aan een klinisch onderzoek om nieuwe oogmedicatie te evalueren. Praat met uw oogarts voor meer informatie.

Informatie voor verwijzers

Wetenschappelijke titel
Gerandomiseerd dubbel gemaskeerd multicenter fase 3b onderzoek van 64 weken met twee armen naar de werkzaamheid en veiligheid van brolucizumab in vergelijking met aflibercept in een “treat-to-control” behandelschema bij behandeling van patiĆ«nten met leeftijdsgebonden maculadegeneratie (TALON studie, CRTH258A2303)

Contact
Heeft u als verwijzend arts vragen of wilt u nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op met trialcentrum.ohk@radboudumc.nl onder vermelding van interne code TALON.

  • Medewerkers
  • Intranet