Medische hulpmiddelen

Om persoonsgerichte en innovatieve zorg te leveren, maakt het Radboudumc gebruik van zelf vervaardigde medische hulpmiddelen. Dat doen we alleen wanneer er geen geschikt alternatief medisch hulpmiddel op de markt verkrijgbaar is.

lees meer

Medische hulpmiddelen

Om persoonsgerichte en innovatieve zorg te leveren, maakt het Radboudumc gebruik van zelf vervaardigde medische hulpmiddelen. Dat doen we alleen wanneer er geen geschikt alternatief medisch hulpmiddel op de markt verkrijgbaar is. We zorgen ervoor dat deze producten voldoen aan alle geldende veiligheids-, prestatie- en kwaliteitseisen, zoals verplicht onder de Europese verordening voor medische hulpmiddelen, de Medical Devices Regulation (MDR) en de verordening betreffende medische hulpmiddelen voor in-vitrodiagnostiek (IVDR).


Contact

OverzichtMedische hulpmiddelen IVD

In onderstaande tabel zijn alle door het Radboudumc zelf vervaardigde medische hulpmiddelen voor in-vitro diagnostiek (IVD) opgenomen die vanaf 26 mei 2022 in gebruik zijn genomen en op dit moment in gebruik zijn. Als u van één of meerdere van onderstaande hulpmiddelen de verklaring omtrent gebruik in-huis vervaardigde IVD, zoals genoemd in artikel 5.5f van de IVDR, wilt ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier.

 

Naam Dossiernummer
   
   
   

 Medische hulpmiddelen MDR

In onderstaande tabel zijn alle door het Radboudumc zelf vervaardigde medische hulpmiddelen opgenomen die vanaf 26 mei 2021 in gebruik zijn genomen en op dit moment in gebruik zijn. Als u van één of meerdere van onderstaande hulpmiddelen de conformiteitsverklaring zoals genoemd in artikel 5.5e van de MDR wilt ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier.

Naam Dossiernummer Categorie
CT contrastberekening 2021-03 Software
Medium cryopreservatie ovariumweefsel 2021-07 Hulpmiddel voor eenmalig gebruik
Nieuwe standaard MRI-Mamma 2021-06 Apparatuur
  • Medewerkers
  • Intranet