Medische hulpmiddelen

Om persoonsgerichte en innovatieve zorg te leveren, maakt het Radboudumc gebruik van zelf vervaardigde medische hulpmiddelen. Dat doen we alleen wanneer er geen geschikt alternatief medisch hulpmiddel op de markt verkrijgbaar is. lees meer

Medische hulpmiddelen

Om persoonsgerichte en innovatieve zorg te leveren, maakt het Radboudumc gebruik van zelf vervaardigde medische hulpmiddelen. Dat doen we alleen wanneer er geen geschikt alternatief medisch hulpmiddel op de markt verkrijgbaar is. We zorgen ervoor dat deze producten voldoen aan alle geldende veiligheids-, prestatie- en kwaliteitseisen, zoals verplicht onder de Europese verordening voor medische hulpmiddelen, de Medical Devices Regulation (MDR).

In onderstaande tabel zijn alle door het Radboudumc zelf vervaardigde medische hulpmiddelen opgenomen die vanaf 26 mei 2021 in gebruik zijn genomen en op dit moment in gebruik zijn. Als u van één of meerdere van onderstaande hulpmiddelen de conformiteitsverklaring zoals genoemd in artikel 5.5e van de MDR wilt ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier.

Naam Dossiernummer Categorie
CT contrastberekening 2021-03 Software

 


Contact

contact
  • Medewerkers
  • Intranet