Over de polikliniek Cardiologie

In overleg met uw behandelend arts heeft u een afspraak gemaakt op de polikliniek Cardiologie van het Radboudumc. Op deze pagina vindt u praktische informatie met betrekking tot uw bezoek aan de polikliniek.

Contact

Polikliniek Cardiologie

(024) 361 93 50

Uw afspraak

 • Bij ieder bezoek aan de polikliniek meldt u zich bij de ingang van het Poliplein bij de aanmeldzuil met de barcode op uw afsprakenbrief.

  lees meer


  Aanmelden

  Om u aan te melden gaat u naar de polikliniek Cardiologie op het Poliplein, route 725, begane grond, balie B. Bij ieder bezoek aan de polikliniek meldt u zich bij de ingang van het Poliplein bij de aanmeldzuil met de barcode op uw afsprakenbrief. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte die op uw ticket vermeld staat. Een verpleegkundige haalt u hier op. De verpleegkundige maakt in veel gevallen een ECG (hartfilmpje). De arts staat u te woord, onderzoekt u, en bespreekt de verdere behandeling.
   

Kosten van zorg

Kiest u voor een behandeling in het Radboudumc, dan wilt u natuurlijk weten of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het adres van de hoofdingang is Geert Grooteplein Zuid 10, 6525 GA Nijmegen.

lees meer

Rechten en plichten

U heeft bepaalde rechten en plichten als patiënt. Deze zijn vastgelegd in de wet. Bijvoorbeeld het recht op begrijpelijke informatie over uw zorg. lees meer

Onderzoek en registratie

De afdeling Cardiologie doet vanwege haar academische en topklinische functie wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe medicijnen en behandelmethoden. We kunnen u vragen om deel te nemen aan deze onderzoeken. lees meer

Onderzoek en registratie

De afdeling Cardiologie doet vanwege haar academische en topklinische functie wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe medicijnen en behandelmethoden. We kunnen u vragen om deel te nemen aan deze onderzoeken. Uiteraard is deelname altijd vrijblijvend en mocht dit aan de orde zijn dan informeren we u hier uitgebreid over. De Eerste Hart Hulp houdt daarnaast een registratie bij van opgenomen patiënten, om de kwaliteit te toetsen. Gegevens worden uiteraard vertrouwelijk gehouden en zijn alleen bestemd voor wetenschappelijk onderzoek. (Meer) informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Research Cardiologie, telefoon: (024) 361 67 85 of onderzoek.cardio@radboudumc.nl
 

Naar uw afspraak adres en route

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: C
Verdieping: 0
Route: 725

bekijk route

Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Poliplein C0, Balie B
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

 

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw C, Verdieping 0 en volg route 725 (Poliplein C0, Balie B)

Leefstijlgesprek

Ziekte kan het gevolg zijn van een ongezonde leefstijl. Ziekte kan dan ook een goede aanleiding zijn om gezonder te gaan leven. Maar hoe? Tijdens een leefstijlgesprek helpen we u hiermee.

lees meer

Afdeling Cardiologie

De afdeling Cardiologie houdt zich bezig met hart- en vaatziekten bij volwassenen. lees meer
 • Medewerkers
 • Intranet