Over de polikliniek Cardiologie

In overleg met uw behandelend arts heeft u een afspraak gemaakt op de polikliniek Cardiologie van het Radboudumc. Op deze pagina vindt u praktische informatie met betrekking tot uw bezoek aan de polikliniek.

Contact

Polikliniek Cardiologie

(024) 361 93 50

Maatregelen coronavirus

Komt u naar het Radboudumc? U mag helaas geen begeleider meenemen. Dit kan alleen in uitzonderingsgevallen. Bezoekers/begeleiders met klachten mogen helaas niet naar binnen. Voor alle patiënten, begeleiders en bezoekers vanaf 13 jaar is een mondkapje verplicht.

lees meer

Uw afspraak

  • Bij ieder bezoek aan de polikliniek meldt u zich bij de ingang van het Poliplein bij de aanmeldzuil met de barcode op uw afsprakenbrief.

    lees meer


    Aanmelden

    Om u aan te melden gaat u naar de polikliniek Cardiologie op het Poliplein, route 725, begane grond, balie B. Bij ieder bezoek aan de polikliniek meldt u zich bij de ingang van het Poliplein bij de aanmeldzuil met de barcode op uw afsprakenbrief. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte die op uw ticket vermeld staat. Een verpleegkundige haalt u hier op. De verpleegkundige maakt in veel gevallen een ECG (hartfilmpje). De arts staat u te woord, onderzoekt u, en bespreekt de verdere behandeling.
     

Kosten van zorg

Kiest u voor een behandeling in het Radboudumc, dan wilt u natuurlijk weten of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

Rechten en plichten

U heeft bepaalde rechten en plichten als patiënt. Deze zijn vastgelegd in de wet. Bijvoorbeeld het recht op begrijpelijke informatie over uw zorg.

lees meer

Onderzoek en registratie

De afdeling Cardiologie doet vanwege haar academische en topklinische functie wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe medicijnen en behandelmethoden. We kunnen u vragen om deel te nemen aan deze onderzoeken.

lees meer

Onderzoek en registratie

De afdeling Cardiologie doet vanwege haar academische en topklinische functie wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe medicijnen en behandelmethoden. We kunnen u vragen om deel te nemen aan deze onderzoeken. Uiteraard is deelname altijd vrijblijvend en mocht dit aan de orde zijn dan informeren we u hier uitgebreid over. De Eerste Hart Hulp houdt daarnaast een registratie bij van opgenomen patiƫnten, om de kwaliteit te toetsen. Gegevens worden uiteraard vertrouwelijk gehouden en zijn alleen bestemd voor wetenschappelijk onderzoek. (Meer) informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Research Cardiologie, telefoon: (024) 361 67 85 of onderzoek.cardio@radboudumc.nl
 

Naar uw afspraak

Ingang: Hoofdingang
Route: 725

bekijk route

Naar uw afspraak

Bezoekadres

Poliplein C0, Balie B
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 725 (Poliplein C0, Balie B)

Afdeling Cardiologie

De afdeling Cardiologie houdt zich bezig met hart- en vaatziekten bij volwassenen.

lees meer