Afdelingen Cardiologie Cardiologie

Over de polikliniek Cardiologie

In overleg met uw behandelend arts heeft u een afspraak gemaakt op de polikliniek Cardiologie van het Radboudumc. Op deze pagina vindt u praktische informatie met betrekking tot uw bezoek aan de polikliniek.


Contact

Polikliniek Cardiologie
ma t/m vrij van 8.00-17.00 uur

Verhinderd?
Bel op tijd als u verhinderd bent. We maken dan een nieuwe afspraak. Vervolgafspraken maken we op de polikliniek.
(024) 361 93 50

Uw afspraak bij de polikliniek


Naar uw afspraak adres en route

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: C
Verdieping: 0
Route: 725

bekijk route

Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Poliplein C0, Balie B
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

 

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw C, Verdieping 0 en volg route 725 (Poliplein C0, Balie B)

Aanmelden voor uw afspraak en wachttijd

Voor elke afspraak bij de polikliniek meldt u zich bij de ingang van het Poliplein bij de aanmeldzuil met de barcode op uw afsprakenbrief.

lees meer

Aanmelden voor uw afspraak en wachttijd

Om u aan te melden gaat u naar de polikliniek Cardiologie op het Poliplein, route 725, begane grond, balie B. Bij ieder bezoek aan de polikliniek meldt u zich bij de ingang van het Poliplein bij de aanmeldzuil met de barcode op uw afsprakenbrief. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte die op uw ticket vermeld staat. Een verpleegkundige haalt u hier op. De verpleegkundige maakt in veel gevallen een hartfilmpje (ECG). De arts onderzoekt u, beantwoordt uw vragen en bespreekt de verdere behandeling.

Wachttijd 

Hoewel u een afspraak heeft op de polikliniek, kan het voorkomen dat u even moet wachten. We doen ons uiterste best om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.


Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek

Op de afdeling Cardiologie doen we wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe medicijnen en behandelmethoden. We kunnen u vragen om hieraan deel te nemen, maar dit is niet verplicht.

lees meer

Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek

Op de afdeling Cardiologie doen we wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe medicijnen en behandelmethoden. We kunnen u vragen om hieraan deel te nemen, maar dit is niet verplicht. Als u mee kunt doen aan dit soort onderzoek, krijgt u daar informatie over.

Op de Eerste Hart Hulp slaan we gegevens op van alle patiƫnten die opgenomen worden. Met deze gegevens willen we de kwaliteit van onze zorg te meten. Uw gegevens blijven vertrouwelijk en worden alleen gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Meer weten?

Afdeling Research Cardiologie
(024) 361 67 85
onderzoek.cardio@radboudumc.nl


Leefstijlgesprek

Ziekte kan het gevolg zijn van een ongezonde leefstijl. Ziekte kan dan ook een goede aanleiding zijn om gezonder te gaan leven. Maar hoe? Tijdens een leefstijlgesprek helpen we u hiermee.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet