Jacqueline Deenen junior principal clinician

Jacqueline Deenen, verpleegkundig specialist Parkinson, wil haar kennis en ervaring gaan overdragen aan een virtuele collega. Deze virtuele verpleegkundige wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie. Ze verbetert voortdurend haar prestaties door dagelijkse input en feedback van patiënten en hun naasten.
Dit kan een heel waardevolle aanvulling zijn op de huidige zorgverlening, als bruikbaar systeem om patiënten rechtstreeks te ondersteunen, en ook om in te schakelen als beslissingsondersteuning voor beginnende collega’s.
Dit virtueel systeem kan een oplossing bieden in de huidige arbeidsmarktkrapte. Steeds minder jonge professionals moeten zorgen voor een steeds grotere groep parkinsonpatiënten.
Jacqueline benadrukt dat een virtuele verpleegkundige niet als een surrogaat voor menselijke interactie beschouwd mag worden, maar als een handige, toegankelijke aanvulling op de persoonsgerichte zorg die we blijven geven.
Personen Jacqueline Deenen

Profiel

Jacqueline Deenen
BIG-nummer: 69001813730


Functie(s)

  • verpleegkundig specialist

Jacqueline Deenen junior principal clinician

Jacqueline Deenen, verpleegkundig specialist Parkinson, wil haar kennis en ervaring gaan overdragen aan een virtuele collega. Deze virtuele verpleegkundige wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet