Nieuws Kleine brand in Radboudumc snel onder controle

23 maart 2024

Op zaterdagmiddag 23 maart rond 15.30 uur is sprake geweest van een kleine brand op een toilet vlakbij de hoofdingang van het Radboudumc. Bezoekers in de omgeving van de hoofdingang zijn hierbij naar buiten gebracht. Door het interne blussysteem was de brand snel onder controle, wat heeft geleid tot enige wateroverlast. De brandweer heeft de ruimte vrijgegeven, maar de brandlucht is nog niet overal verdwenen. Daarvoor zijn maatregelen getroffen. Er zijn geen slachtoffers. Ook zijn er geen mensen in gevaar geweest en hoefden patiënten niet geëvacueerd te worden.   

Meer nieuws


Betere biomarkers nodig voor CAA Kwart 55plussers heeft CAA maar diagnose is moeilijk vast te stellen

18 april 2024

Ongeveer een kwart van de 55plussers heeft de aandoening, blijkt uit promotieonderzoek van Anna de Kort aan het Radboudumc. Betere biomarkers zijn nodig voor een snellere en goede diagnose.

lees meer

Spierontspanning perfect te meten met magnetische hersenstimulatie (TMS) Waardevolle methode voor gereedschapskist neuroloog

15 april 2024

Sommige patiënten hebben spierklachten door niet goed ontspannende spieren, soms veroorzaakt door een erfelijke spierziekte. Te traag ontspannende spieren zijn niet eenvoudig te diagnosticeren. Joery Molenaar ontwikkelde een methode waarmee dit betrouwbaar kan.

lees meer

ZonMw Parel voor Kees Kramers en Jelle Tichelaar Erkenning praktijkinitiatief voor beter voorschrijven geneesmiddelen

12 april 2024

Kees Kramers en Jelle Tichelaar ontvingen op 11 april 2024 een ZonMw Parel voor de ontwikkeling van een landelijke farmacotherapeutische eindtoets.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet