Amalia kinderziekenhuis Leren en ontwikkelen Nieuws Kick-off platform Leren en Ontwikkelen

6 juli 2023

Het platform Leren Ontwikkelen is van start. Samen gaan zij werken aan betere kindzorg én een goede leeromgeving. Het team gaat aan de slag met:

  1. Het ontwikkelen van een leerafdeling voor zorprofessionals in opleiding. Hier werken verpleegkundigen in opleiding onder supervisie. Er wordt ook gekeken hoe coassistenten bij deze afdeling betrokken kunnen worden.
  2. Ontwerpen van kennisclips (instructievideo) binnen de zorgpaden.
  3. Het meten van het leer- en werkklimaat binnen verschillende teams, om vervolgens samen het leren en werken te verbeteren en het werkplezier te vergroten. 

Over het platform Leren en Ontwikkelen?

Vanuit het platform Leren en ontwikkelen geven we werkplekleren in het Amalia kinderziekenhuis verder vorm. Het platform Leren en Ontwikkelen bestaat uit een groep professionals met verschillende disciplines en functies. Zij komen regelmatig bij elkaar om het te hebben over nieuwe ontwikkelingen, om van elkaar te leren, samen te werken en te sparren over hoe Leren en Ontwikkelen nog meer vorm kan krijgen op de werkvloer.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Leren en ontwikkelen

Meer nieuws


Nieuwe tool voor werkplekleren

27 oktober 2023

De Radboudumc Health Academy heeft een gesprekstool ontwikkeld voor het evalueren van de leer- en werkomgeving. Annabel Walker, teamleider polikliniek Amalia kinderziekenhuis, ging met de tool aan de slag.

lees meer

Alle dagen leren hoe veilig opleiden kan zorgen voor meer werkplezier en betere zorg

24 april 2023

Janiëlle van der Velden pleit voor een psychologisch veilige werkomgeving. 

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet