Expertisecentra Mindfulness Agenda Internationale Conferentie over Mindfulness 2024

2 augustus 2024 t/m 6 augustus 2024

Ga met ons mee in een uitgebreid gesprek over de grote vraagstukken van vandaag. Ontdek hoe mindfulness en compassie kunnen bijdragen aan het aanpakken van de uitdagingen waar we voor staan. Nu de wereld en onze samenleving snel evolueren, is dit het moment om samen te komen en te onderzoeken hoe mindfulness de huidige grenzen kan overschrijden, gebieden kan bereiken waar grote behoefte aan is en kan dienen als een positieve kracht voor verandering.

De conferentie biedt een unieke gelegenheid om leiders op het gebied van mindfulness en compassie te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. Daarnaast zullen er stemmen aan het woord komen die historisch gezien niet aan tafel hebben gezeten. Deze bijeenkomst zal dienen als een ruimte voor verbinding, onderzoek en discussie, gericht op het vormgeven van de dialoog voor de komende decennia. We streven ernaar om de conferentie te houden op een manier die een inclusieve, gastvrije sfeer creƫert voor iedereen.

Het conferentiethema is gecentreerd rond vijf hoofdlijnen, die het nieuwste onderzoek, contemplatieve benaderingen en innovatieve concepten omvatten. Dit omvat het aanpakken van de vele sociale en mondiale doelstellingen voor mindfulness en compassie, allemaal gericht op het verbeteren van onze gezondheid en ons welzijn, het verminderen van conflicten en stress, en uiteindelijk ten goede van de planeet.

Online toegang en opties op afstand worden in het voorjaar van 2024 aangekondigd.

Klik hier voor meer informatie

  • Medewerkers
  • Intranet