Over de retraite

Onze sandwichretraite is een unieke gelegenheid om mindfulness en reflectie in je dagelijkse leven te integreren. Gedurende vijf doordeweekse avonden kun je online deelnemen aan meditatie- en reflectiesessies, terwijl je in het weekend twee dagen live deelneemt.

lees meer

Over de retraite

Deze retraite bied je de mogelijkheid om twee dagen en vijf doordeweekse avonden te mediteren en reflecteren. Je doet mindfulness- en vriendelijkheidsoefeningen, terwijl je thuis slaapt en overdag je eigen bezigheden en/of werk hebt. Dit geeft je de gelegenheid deze oefeningen beter te integreren in je dagelijkse leven. Deze retraite is een expliciete uitnodiging om deze hele week in een sfeer van opmerkzaamheid en
vriendelijkheid door te brengen.

Tijdens de hele dagen bieden we naast begeleidde oefeningen ook introducties en dialoog over het thema aan. Tijdens de avondbijeenkomsten is er tijd voor beoefening en het uitwisselen van ervaringen die opgedaan zijn overdag met je groepsgenoten.


Doelgroep

Je bent welkom om deel te nemen aan deze retraite als u minimaal een basistraining (MBSR/MBCT) hebt afgerond. Data en locatie

Augustus 2024

  • Zondag 25 augustus: 10.15 - 16.00 uur fysiek bij het Radboudumc Expertisecentrum voor Mindfulness
  • Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus: 19.00 - 20.30 uur online via Zoom
  • Zaterdag 31 augustus: 10.15 - 16.00 uur fysiek bij het Radboudumc Expertisecentrum voor Mindfulness

De sessies doordeweeks vinden online plaats via Zoom. De stiltedagen vinden plaats op locatie bij het Radboudumc Expertisecentrum voor Mindfulness.

Het retraite wordt begeleid door Nicole Schoonbrood en Anne Speckens. De begeleiders zijn beide mindfulnesstrainers en hebben de Bodhi College Dharma Teacher Training voltooid.


Kosten

De deelnamekosten bedragen €150,-.


Annulerings­regeling

De annuleringsregeling is afhankelijk van hoe ver voor de aanvangsdatum u annuleert.

lees meer

Annulerings­regeling

Annulering van deelname is kosteloos (met uitzondering van administratiekosten) mogelijk tot 25 juli 2024. In dat geval geven we het hele bedrag terug minus € 35,- aan administratieve kosten voor de annulering. Bij annulering tussen 25 juli 2024 en 8 augustus 2024 restitueren we 50% van het bedrag. Annulering na 8 augustus 2024 betekent dat het volledige bedrag verschuldigd blijft en geen restitutie plaatsvindt.

  • Medewerkers
  • Intranet