Nieuws Koninklijke onderscheiding voor Jessie Reulen-Tillmans
8 september 2020

Op maandag 7 september ontving mevrouw Reulen-Tillmans een koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester van Druten, mevrouw Corry van Rhee-Oud Ammerveld, tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Caf√© Maas en Waal in het Mamre/de Protestantse kerk in Druten.

Sinds 2001 heeft mevrouw Reulen-Tillmans verschillende vrijwilligersactiviteiten gedaan in de kinderopvang, het onderwijs en bij een parochie in Nijmegen. Sinds 2006 zet zij zich in voor Alzheimer Nederland. Eerst als lid van de Werkgroep Alzheimercaf√© Maas en Waal en daarna tevens als bestuurslid van de Afdeling Rivierenland.

Bij het Radboudumc is zij vanaf 2006 vrijwilligster ouderbegeleider. Zij begeleidt ouders/verzorgers op het moment voor, tijdens en na de operatie van hun kind in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Haar inzet draagt eraan bij dat ouders een zo plezierig mogelijk verblijf op de afdeling ervaren. Zij fungeert als laagdrempelig aanspreekpunt en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de service en gastvrijheid van de afdeling. Naast buitengewone collegialiteit toont mevrouw Reulen-Tillmans een enorme betrokkenheid bij de organisatie.

Wij feliciteren mevrouw Jessie Reulen-Tillmans met deze mooie onderscheiding die zij dubbel en dwars verdient.

Mevrouw Reulen-Tillmans is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer informatie


Margie Alders

06 22 42 16 39

Meer nieuws


Natural Killer versus de Silent Lady Killer Janneke Hoogstad-van Evert promoveert op nieuwe behandeling voor eierstokkanker

25 september 2020

In Nederland overlijden jaarlijks 1100 vrouwen aan de gevolgen van eierstokkanker. Zeker als de ziekte terugkeert, is genezing nauwelijks meer mogelijk. Het Radboudumc doet onderzoek naar een mogelijk nieuwe immunotherapie-behandeling door middel van Natural Killer cellen.

lees meer

30 miljoen euro subsidie voor onderzoek immuuntherapie bij lymfeklierkanker Radboudumc participeert in studie

24 september 2020

Zorginstituut Nederland en ZonMw hebben 30 miljoen euro beschikbaar gesteld voor het ontwikkelen van een veelbelovende immuuntherapie bij lymfeklierkanker. Initiator van dit onderzoek is het UMC Groningen. Het Radboudumc participeert in deze studie.

lees meer

Inzicht in kwaliteit fysiobehandeling grote stap dichterbij

24 september 2020

Hoe meet je de kwaliteit van een fysiotherapiebehandeling? Voor het eerst is een brede coalitie van fysiotherapeuten, patiënten en zorgverzekeraars onder leiding van IQ healthcare, onderzoeksafdeling van het Radboudumc, erin geslaagd om afspraken te maken over het meten van de kwaliteit.

lees meer

Magnesium lijkt vaatverkalking bij nierfalen te remmen Eindelijk effectief middel tegen verkalking van vaten?

18 september 2020

Magnesium voorkomt vaatverkalking in cellen, muizen en zeer waarschijnlijk ook in mensen. Onderzoek bij patiënten met chronisch nierfalen zal die vraag definitief gaan beantwoorden. Fysioloog Anique ter Braake promoveert 18 september op het magnesiumonderzoek,

lees meer