Nieuws Koninklijke onderscheiding voor Jessie Reulen-Tillmans

8 september 2020

Op maandag 7 september ontving mevrouw Reulen-Tillmans een koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester van Druten, mevrouw Corry van Rhee-Oud Ammerveld, tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café Maas en Waal in het Mamre/de Protestantse kerk in Druten.

Sinds 2001 heeft mevrouw Reulen-Tillmans verschillende vrijwilligersactiviteiten gedaan in de kinderopvang, het onderwijs en bij een parochie in Nijmegen. Sinds 2006 zet zij zich in voor Alzheimer Nederland. Eerst als lid van de Werkgroep Alzheimercafé Maas en Waal en daarna tevens als bestuurslid van de Afdeling Rivierenland.

Bij het Radboudumc is zij vanaf 2006 vrijwilligster ouderbegeleider. Zij begeleidt ouders/verzorgers op het moment voor, tijdens en na de operatie van hun kind in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Haar inzet draagt eraan bij dat ouders een zo plezierig mogelijk verblijf op de afdeling ervaren. Zij fungeert als laagdrempelig aanspreekpunt en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de service en gastvrijheid van de afdeling. Naast buitengewone collegialiteit toont mevrouw Reulen-Tillmans een enorme betrokkenheid bij de organisatie.

Wij feliciteren mevrouw Jessie Reulen-Tillmans met deze mooie onderscheiding die zij dubbel en dwars verdient.

Mevrouw Reulen-Tillmans is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer informatie


Margie Alders

woordvoerder

+31622421639
neem contact op
lees meer

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet