Nieuws Bereikbaarheid Radboudumc tijdens Vierdaagse-week

10 juli 2023

Van 18 tot en met 21 juli is de 105e Vierdaagse van Nijmegen. Meer dan 45.000 wandelaars gaan dit jaar van start. En meer dan een miljoen mensen komen naar de Vierdaagsefeesten. Het Radboudumc is tijdens de Vierdaagse bereikbaar, maar houd u rekening met een langere reistijd. We raden u aan uw route vooraf goed uit te stippelen. Op verschillende plaatsen in de stad wordt u omgeleid. 

Via de S-100 zijn we altijd bereikbaar. Deze staat aangegeven op de ANWB-borden. Het is mogelijk de St. Annastraat over te steken bij de kruising met de Scheidingsweg (S-100) en de kruising met de Groenestraat. 

Vrijdag 21 juli is de intocht van de Vierdaagse. Deze intocht loopt over de St. Annastraat (Via Gladiola) en dus langs het terrein van het Radboudumc. Deze dag zijn wij zeer lastig te bereiken. Veel poliklinieken zijn die dag gesloten.

Meer info over onze bereikbaarheid tijdens de Vierdaagse vindt u op: www.radboudumc.nl/vierdaagse.

Vanaf zaterdag 15 juli 2023 staat Nijmegen weer in het teken van het grootste wandelevenement ter wereld: de Vierdaagse. Het Radboudumc is zichtbaar op verschillende plekken in de stad. Meer informatie vindt u op www.radboudumc.nl/vierdaagse-2023

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet